Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista élet, távkapcsolat. Nektek hogy alakult utána?
Nekem volt hasonló, igaz a nyári szünetben jöttem össze a csajjal. Én Pécsre jártam suliba, ő meg Győrbe. Igaz, kocsival 3 óra alatt lelehet nyomni, de akkor is elég nagy táv egy kapcsolathoz. Volt olyan hétvége, amikor suli miatt nem tudtam hazajönni és csontig rágtam a körmömet, hogy most akkor mi lesz? Közben hallottam a kúrva pletykákat, hogy a Niki ide ment bulizni, meg oda... Ő persze a nagy részét tagadta (máig nem tudom, hogy mennyit járt el) Egyre jobban b@szta szét az agyamat a stresz. Aztán valahogy átestem a holtponton, mert egyre kevésbé érdekelt, hogymi van vele otthon,egyre ritkábban telefonáltunk,msn-eztünk, szóval ellaposodott a kapcsolat nagyon. Végül kb 4 hónap után megcsaltam, bár szerintem ő sokkal-sokkal előbb tette meg ezt a lépést. Aztán a félrelépésemre következő héten hazamentem és szakítottunk, nem láttam az arcán különösebb érzelmeket, már úgy volt szar a kapcsolat, ahogy volt, a megcsalás már csak egy kegyelemdöfés volt.
Ez lehet, hogy eléggé elrettentő példa, de rengeteg olyan csoporttársam volt, akiknek a párjuk valahol az ország másik végébe jártak suliba és többé kevésbé bírták is a távkapcsolatot, alkalmazkodni kell. Tény, hogy ezt nem nekem találták ki, mert sajnos kúrvára féltékeny típus vagyok, őrzöm, ami az enyém :)
Azért drukkolok nektek! Hajrá!
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!