Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolat vagy szakítás? 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat vagy szakítás? 3 hónapra jöttem ki Németországba dolgozni. Már az első héten összejöttünk a barátommal.2 hét múlva haza kell mennem, mert be kell fejeznem az iskolát.1 évem van még hátra, utána kiköltözök végleg.

Figyelt kérdés
Szeretem őt, nem akarom itthagyni, de sajnos muszáj. Mi tévő legyek? Távkapcsolat vagy váljuk el úgy, mint két barát? Vagy 1 év távkapcsolat kibírható? Ti mit tennétek?
2011. aug. 19. 13:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Most ez nem tudom mennyit segit. Szinten Nemetorszag-Magyarorszag inga, csak nekem meg 4 evem van itt. :S Szerintem 1 ev az semmi, en fel se tettem volna ezt a kerdest, ha igazan szeretem a baratom, mi meg 4 evvel is probalkozunk, egy ev az nem kerdes..De ezt nem sertesnek szantam. Ez attol fugg mennyire eros a kapcsolat,illetve a jellem.
2011. aug. 19. 14:07
 2/12 anonim ***** válasza:

Ha ő az igazi, egy év nem sok idő. ;) :)

Első: Nektek meg kitartás! :(

2011. aug. 19. 14:09
 3/12 anonim ***** válasza:
2. Koszonjuk, igyekszunk. :)
2011. aug. 19. 14:11
 4/12 anonim ***** válasza:

Egy év az semmi. De tényleg, ha szeretitek egymást, az simán kibírható, és gondold el, ez próbaként is szolgálhatna, hogy mennyire erős a szerelmetek. :)

Utána meg diplomával a kezedben nekivághatsz a nagyvilágnak.

Amúgy Én 3 éve élek távkapcsolatban Dánia ill. Magyarország és nekünk működik. :) :) :)

2011. aug. 19. 14:49
 5/12 anonim ***** válasza:
Nálunk Pécs Ráckeve távolság van. Ő idén megy egyetemre. Aztán kocsi nálkül elég nehéz és költséges lesz találkozni, de majd megoldjuk. :)
2011. aug. 19. 16:25
 6/12 anonim ***** válasza:
Köztünk 4-500km volt. Másfél éven át körülbelül 3x találkoztunk, de akkor huzamosabb időkre, hetekre. Végül nem a távolság miatt lett vége. Szóval szerintem simán megoldható.
2011. aug. 28. 13:44
 7/12 anonim ***** válasza:
18%

Távkapcsolat nem kapcsolat. Akik abban élnek fogalmuk sincs a dolgokról.

Az igazi kapcsolatban mindig számíthatsz a párodra, akár naponta is tudtuk találkozni, együtt aludni, közös programokat szervezni.

2011. aug. 28. 13:52
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó válaszoló.

Nyolc hónapja vagyok együtt a barátommal és csak azért, mert ő el megy egyetemre, nem fogunk szakítani, hiszen nagyon szeretjük egymást. Szerintem egy távkapcsolat megerősíti a kapcsolatot, hiszen próbára teszi a felek bizalmát, kitartását, szerelmét.

És, ha te úgy gondolod, hogy távkapcsolat nem kapcsolat, akkor nos azt kell mondjam elég buta vagy.

2011. szept. 2. 14:41
 9/12 anonim ***** válasza:
42%

Te meg egy majom és pedig azért, mert nem vagy képes elfogadni azt, hogy én máshogy gondolom mint te.

Lehetne itt erről vitatkozni, szenvedjen mindenki ahogy csak akar, én pedig élvezem, hogy bármikor láthatom a szerelmemet.

2011. szept. 2. 14:56
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez nem szenvedés, hanem megoldás. Te meg inkább legyél hálás azért, hogy láthatod a barátodat és ne szóld le mások kapcsolatát, azért, mert az távkapcsolat... Majd ha egyszer bele kerülsz ebbe a helyzetbe, remélem nem leszel olyan érzelemszegény, hogy végett vess a kapcsolatodnak...
2011. szept. 2. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!