Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy szakítás után 4 hónappal még mindig ugyanúgy fáj a dolog, mint az első nap? Sőt, egyre brutálisabb.
Neked is Ő volt az első? Csak mert nekem is, ezért érzem "életem szerelmének". Decemberben szakított, eldobott, de azóta görcsölök rajta, holott tudom, hogy egyoldalú volt a szerelmem, szeretetem. Az első napokban nem fájt annyira, sőt, úgy volt, hogy tök könnyen túlteszem magam rajta, de mostanában néha úgy érzem, hogy belehalok. "Az idő minden sebet begyógyít" - remélem hamarosan elmúlik.
20F
Igen, ő volt az első. :)
És tényleg nem fogok már senkit így szeretni.
Egyszer egy bölcsnek tűnő részeg ember azt mondta 2 év. Egy beteljesületlen nagy szerelmemet pont 2 év alatt tudtam kiheverni, tehát igaza volt valahol.
Az első normális kapcsolatom 9 hónap alatt hevertem ki.
23/F
85%-os 17.00 vagyok,
Szerintem igen is fogsz még mást így szeretni, csak ilyenkor úgyérzi az ember, hogy minden elveszett. Főleg, hogy Ő volt az első, nincs viszonyítási alapod, és mégiscsak Ő volt az ELSŐ... így nehéz. Nekem is az, dehát mit lehet tenni. Ami nem öl meg, az erősít.
Ha szeretnél dumálgatni egy sorstársaddal akkor írj egy privit. :)
Nekem az első kapcsolatom kicsit több, mint két évig tartott, őt nagyon szerettem, de végül szakítottam, mert egy bunkó f... lett, agresszív is volt. :( De nagyon rossz volt, kb 1 év múlva hevertem ki. Persze nem sírtam semmit, meg nem is fájt, inkább rossz volt rágondolni.
Az előző kapcsolatom 1 év 10 hónapig tartott, azt hittem, hogy nagyon fogok szenvedni a szakítás után, de csak 4! napig sírtam, utána teljesen jó volt minden. :D Ledöbbentem magamon, hogy ennyi volt... Igazából a megszokott állapottal volt szakítani, nem a pasival.. 3 hétre rá össze is jöttem a jelenlegi párommal, akivel másfél éve vagyok együtt, na ő.... Hát szerintem évekig szenvednék, ha vége lenne, mert nekem ő az igazi. :( :)
Magára a kérdésedre pedig: igen, teljesen normális. Ha valakit imádsz, azt nem lehet csak úgy elfelejteni, inkább az idő segít majd. Ha lesz másvalakid idővel, akkor tovább léphetsz, de ha nem, akkor sokáig lehet miatta őrlődni. :(
10 percet szenvedtem a szakításkor, én a kapcsolatban szenvedtem
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!