Hány éves korban és milyen körülmények között vesztetted el a szüzességedet? Élvezted a dolgot? Találkoztatok utána, vagy esetleg tartós kapcsolat is lett belőle?
15 évesen,otthon,nagyon jó volt,nem fájt,élveztem.Persze,hogy találkoztunk :D Azóta is együtt vagyunk
18/L
21 évesen, kapcsolatban, az első barátommal (akkor 3 hónapja jártunk), az ágyamban. Azóta is együtt vagyunk, 2 éve.
Nem élveztem különösebben, az elején fájt, utána olyan semmilyen érzés volt, az viszont nagyon jó érzés volt, hogy ott vagyok együtt a szerelmemmel, látni hogy neki mennyire jól esett, és mennyire törődik velem, és tudni hogy én nem azok közé tartozom akik megbánták az elsőt... akárhogy alakul a kapcsolatunk, ez egy szép élmény marad. :) És megérte várnom 21 éves koromig.
23/L
15 éves voltam, a barátom 17, otthon voltunk, ágyban.
Fájt, de ki lehetett bírni, viszont én sem véreztem. Több, mint 2 évig voltunk együtt, de már vége.
19/L
"Találkoztatok utána, vagy esetleg tartós kapcsolat is lett belőle?"
ez milyen hülye kérdés?
szerintem nem nagyon vannak olyanok, akik egy vadidegennel akarnák elveszíteni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!