Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetem, új város, új közeg. Működhet a párkapcsolat? Személyes tapasztalatok?
Barátommal majdnem másfél éve vagyunk együtt,most viszont az egyetem miatt másik városba költözöm,így 200 km lesz közöttünk. Nem tudom, milyen gyakran tudok majd hazajárni vagy ő meglátogatni.
Mindenképp meg szeretnénk próbálni a dolgot,de sokan tanácsolták azt is,hogy jobb lenne lezárni a dolgot,mert szenvedés lenne az egész.
Én féltékeny tipusnak tartom magam,ezért is aggaszt nagyon a távolság.
Ti mit gondoltok,mit tennétek?
Mennyi az esélyünk?
Őszintén szólva nem sok. Ugyan én konkrétan nem voltam ilyen helyzetben, de elég sok ismerősöm igen. Csak az a kapcsolat élte túl a dolgot, ahol aztán rövid időn belül a pár másik tagja is odaköltözött az egyetemi városba.
Máshogy nem fog menni, mert úgyis lesznek félrelépések, vagy ha az nem, akkor az egyik majd úgyis "élni akar".
Jól tanácsolták. A helyzet az, hogy a féltékenység csak egy beteges dolog, a birtoklásvágy a melegágya, nem a szeretet.
Emellett, kb 15-30 pasi fog rá az egyetemen hajtani...rajta áll, hogy ellenállsz-e, vagy az ego legyezéséért majd megtartod néhányukat. Innentől meg ugye ismerős a sztori.
26/F
Távkapcsolat. Semmi különös. :)
Nekem működik pl, teljes a bizalom :)
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!