Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magasságom miatt nem sikerül barátnőt találnom, vagy csak a megfelelő közeg hiánya miatt?
Volt már barátnőm, nem is egy, de az utóbbi időben nem sikerül kapcsolatot összehozni.
Tény, hogy alacsony vagyok férfi létemre: 165 centi ( cipőben, 168-169 ) alacsony és 57 kiló, de ennek nem kéne akadálynak lenni. 24 éves vagyok és 2 éve keresgélek és nem jutok egyről a kettőre. Sorra azt veszem észre, hogy magasabb csajok vesznek körül, nem én választom ezt, nagyszerű emberek ők, csak én vagyok alacsony hozzájuk. Pl.: buliba hivatalos voltam 30 ember fele lány, hát nem minden lány magasabb volt, mint én? Még egész jól elbeszélgettem az egyikkel tök egyhangon voltunk, ugye ülve, de mikor felállt egy fél fejjel magasabb volt és láttam, hogy ez "visszatántorította", magassarkúban volt, igazából nem tudom, hogy csak emiatt volt annyira magas, de lényegtelen...
Egyre nehezebb hozzám illő csajt találni a 20-25 éves szférában...
24-25 évesen ez ennyire meghatározó?
Nemrég láttam egy műsort erről a spektrumon.
A nőkbe genetikailag van belekódolva, hogy a magasabb férfiak iránt vonzódjanak. Ami azt illeti, minél magasabb egy ugyanazon férfi annál jobban vonzódnak hozzá Ezt most úgy értem, hogy szerintem egyik lány sem nagyon tiltakozna az ellen, hogy a 17x centis barátjuk 10 centivel magasabb legyen.
A nőknek a magasság úgy gondolom a top 3 fő külső igényük között van, az is lehet, hogy az első helyen.
én 172 vagyok, a barátom 167.. :D de imádom! tudom, nem olyan hű de nagy különbség, de azért látszódik. de engem nem zavar az ilyen, ha egyszerűen lenyűgözött :)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!