Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magasságom miatt nem sikerül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magasságom miatt nem sikerül barátnőt találnom, vagy csak a megfelelő közeg hiánya miatt?

Figyelt kérdés

Volt már barátnőm, nem is egy, de az utóbbi időben nem sikerül kapcsolatot összehozni.

Tény, hogy alacsony vagyok férfi létemre: 165 centi ( cipőben, 168-169 ) alacsony és 57 kiló, de ennek nem kéne akadálynak lenni. 24 éves vagyok és 2 éve keresgélek és nem jutok egyről a kettőre. Sorra azt veszem észre, hogy magasabb csajok vesznek körül, nem én választom ezt, nagyszerű emberek ők, csak én vagyok alacsony hozzájuk. Pl.: buliba hivatalos voltam 30 ember fele lány, hát nem minden lány magasabb volt, mint én? Még egész jól elbeszélgettem az egyikkel tök egyhangon voltunk, ugye ülve, de mikor felállt egy fél fejjel magasabb volt és láttam, hogy ez "visszatántorította", magassarkúban volt, igazából nem tudom, hogy csak emiatt volt annyira magas, de lényegtelen...

Egyre nehezebb hozzám illő csajt találni a 20-25 éves szférában...

24-25 évesen ez ennyire meghatározó?

2015. máj. 27. 20:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
9: És ha ezt tapasztalod, miért nem csak a náladnál min. 12 centivel alacsonyabb nőknél kezdeményezel?
2015. máj. 27. 23:49
 22/26 anonim ***** válasza:

185 centi magas vagyok lányként így bocs de nekem tényleg nem jönnél be és nem azért, mert fű de magasabb fiút szeretnék (nehezen találnék, mert 190 körül az összes srác cuki alacsony csajokat keres) hanem a sok gyerekkori cikizés miatt, hogy langaléta, ülve nyalja a holdat és a többi hatására hiába próbáltam már 175-178 körüli sráccal ismerkedni (neki nem volt gond, hogy én vagyok a magasabb) egyszerűen az volt az érzésem, mintha elefánt lennék a porcelánboltban és mindjárt összetöröm.

DE szinte az összes barátnőm 170 centi alatti, ami mókás olyan szempontból, hogy 1 kivételével az összes a vállamig ér és általában velük egy magas srácokkal járnak, akik szintén a vállamig érnek esetleg csak fél fejjel alacsonyabbak. Néha egy-egy baráti összejövetelen olyan érzésem van, mintha Gulliver lennék Lilliputban. Magyarul az átlag magasság nem 175 felett kezdődik!

Szóval végszónak szerintem csak rossz közegben mozogsz illetve ha látszik rajtad, hogy veszélyes a magasságod azt a lány is észreveszi. Ha lazán veszed, hogy esetleg magasabb tőled lehet őt sem fogja zavarni.

2015. máj. 28. 11:25
 23/26 anonim ***** válasza:
*A veszélyes feszélyez akart lenni.
2015. máj. 28. 11:27
 24/26 anonim ***** válasza:
Érdekes, a való életben egyetlen alacsony és ronda srácot se láttam még, aki népszerű lenne a nőknél.
2015. máj. 28. 17:33
 25/26 A kérdező kommentje:

Én nem tartom magamat rondának. Alacsonynak alacsony vagyok ez tény, de nem ronda.

Köszönöm a további válaszokat.

2015. máj. 28. 18:03
 26/26 anonim válasza:
Inkább a súlyod a probléma. 60 kg alatt gyereknek néznek. Persze 180 cm alatt sokkal nehezebb ez az egész... Én ugyan magasabb vagyok, mint te és pár kilóval nehezebb, de edzek és zabálok is rendesen. De az a pech-em, hogy a magas és kicsit vaskosabb lányok tetszenek. Tehát kb olyan 173 cm 65 kg körüliek.
2019. nov. 7. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!