Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy távkapcsolatot, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy távkapcsolatot, hogy zártok le? Személyesen vagy neten? Hogy illik?

Figyelt kérdés
2022. okt. 23. 10:43
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Már megbeszéltük, hogy vége, itt messengeren..viszont ezt így nem érzem korrektnek (ő nem akar velem hosszú távon tervezni), 100 km-re lakik, hiányerzezem van, hogy így lett vége..

A kapcsolatba talán többet láttam bele, inkább afféle barátság extrákkal kapcsolat volt. De mivel idővel a családjának is bemutatott és nem volt konkrétan megbeszelve, hogy akkor hányadán is állunk, így úgy éreztem, hogy komolyabb a hozzám való viszonyulása.

Mindezek ellenére úgy érzem, hogy illett volna ezt személyesen megbeszélni és elbúcsúzni egymástól, nekem ez sokat jelentett volna. Egy évig tartott ez a kapcsolat

2022. okt. 23. 10:49
 2/15 anonim ***** válasza:
47%
Úgysem igazi kapcsolat, szóval tökmindegy
2022. okt. 23. 10:51
 3/15 Noren1989 ***** válasza:
72%

Egyetértek #1-essel.

Ezért én nem utaznék 100km-t.

Rendes kapcsolat, rendes szakítással.

Na olyankor már volt, h szépen lebuszoztam egy Szeged-Dunaújvárost ;)

2022. okt. 23. 10:54
 4/15 anonim ***** válasza:
96%
Jogosan érezhetsz így, de ha ő nem akarja, akkor nem tudsz mit csinálni, s talán így kevésbé fájdalmas is.
2022. okt. 23. 10:55
 5/15 A kérdező kommentje:
Rendes kapcsolatként tekintettem a kapcsolatunkra.
2022. okt. 23. 10:58
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

És mitől lesz jobb ha személyesen találkoztok és újra látod?

Mert gondolom ezt akarod elérni. Így szerintem még fájdalmasabb lesz.

Sírás-rívás és nagy ölelkezések közepette jobb elválni? Így is úgy is sz@r helyzet egy szakítás. Te csak újra látni akarod, ez is egy reménykeltés magadban, hogy ha ott leszel személyesen akkor hátha meggondolja magát.

Ő biztos úgy érzi hogy neki könnyebb így lerendezni, mintha menne személyesen a nagy lelkizés. Amúgy sajnálom hogy így jártál, de egy párkapcsolat mindig két emberen múlik. Ha az egyik nem akarja a kapcsolatot, akkor a másik egyedül nem igazán tehet semmit, csak elfogadni tudja a tényeket.

2022. okt. 23. 10:59
 7/15 A kérdező kommentje:
Mert úgy gondolom, hogy annyit megérdemelten volna, hogy személyesebb elköszönjünk egymástól és átbeszéljük a dolgokat. Igen, egy utolsó ölelés is olyan jó lett volna. Amikor utoljára találkoztunk, akkor nem gondoltam volna, hogy többet nem ölelhetem meg. De igazad van, reménykedem is abban, hogy meggondolja magát. :( De akkor is tudom, hogy nem lesz úgysem folytatás.
2022. okt. 23. 11:08
 8/15 A kérdező kommentje:
*szemelyesen
2022. okt. 23. 11:09
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, nem jobb ha megölel, mert akkor még inkább reménykedni fogsz, mert te már ezt a fonalat is tovább szövöd....

Ő meg már bocsánat a kifejezésért, de sz*rik rád. Tudom hogy most a rózsaszín ködtől ezt nem látod (nem akarod látni), de ez az igazság.

Én is jártam már hasonlóképpen mint most te, én is minden szalmaszálba belekapaszkodtam, de nem volt értelme. Szerettem valakit akinek viszont nem kellettem komolyabban. A másik tettei számítanak, nem az amit te bele akarsz látni az illetőbe. Hiába emeled piedesztálra ha ő mégsem tud olyan lenni amilyennek te szeretnéd látni őt....

2022. okt. 23. 11:17
 10/15 Noren1989 ***** válasza:
79%
Meghát gondold el, simán félreb_szhatott végig, a kapcsolatotok alatt...
2022. okt. 23. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!