Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tavkapcsolatban hogyan "illik" illetve hogyan "érdemes" szakítani?
Hát figyelj.. Én is távkapcsolatba voltam, és fb-n szakított velem.. Mit mondjak eléggé inkorrekt.
Ha már együtt vagy/voltatok, akkor legyen benned annyi hogy elmész hozzá, és megmondod hogy nem szeretnéd folytatni, ennyi. ez így korrekt..és igen az elején mond meg neki, ne akkor mikor mész haza! Üdv 24/f
mindenképpen személyesen.
és ne várj napokat.
esetleg aznap, vagy előző nap, hogy mennél, utalhatsz rá, hogy kellene beszélnetek.
Volt egy távkapcsolatom. A szakítás minden formáját kipróbáltuk (mivel többször is szakítottunk.) Telefon, üzenet, személyes... Ez utóbbi volt a legfájdalmasabb, mindannak ellenére, hogy én hagytam ott.
Döntsd el, mit mennyire bírsz ki...
Ha nagyon messze van, akkor telefonon is meg lehet beszélni. Bár mivel minden hétvégén tudtok talizni, ezért valszeg nem.
Mindenképp rögtön, és már értesítsd őt előre, hogy fontos dolgot kell megbeszélned vele!
(Mégis minek töltenél el mégegy teljes hétvégét egy olyan emberrel, akivel nem akarsz együttlenni???)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!