Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes társkereső profilba mennyire érdemes/illik egy (Kevésbé durva) fétist beleírni?
Drága sors meg áldott egy fétissel, amihez nemigazán találok pertnert. Ne gondoljatok most ilyen durva dologra, nekem csak az a 'gyengém' ha egy lány, ilyen felfújható labdán/lufin vagy egyéb ilyen játékkal játszadozik, hancurozik rajta... Igy kell elképzelni: [link] [link] és mégis nem találtam rá lányt aki rávehető az ilyenre:) jóó.. A lufisnál még megértem, de az hogy ilyen strandlasztira nem mer ráülni mert bénán érzi magát rajta/ fél hogy az kipukkad/ vagy mert hátha leesik a labdáról.. Bár kevés hölgyikénél próbálkoztam a hülyeségemmel, de ezek voltak a kifogások:(
Amugy se vagyok túl népszerű a nők körében mert randa és gyerekes természetű vagyok:D pedig kicsit romantikus és hű természetű vagyok:)
Arra gondoltam, hátha társkeresőn egy kicsivel több esélyem volna. 25f
Még nem volt párom.
#2 tudom, de most mit csináljak vele/ellene? Hidd el, ha tehetném, már megszabadultam volna tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!