Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Netes társkereső profilba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes társkereső profilba mennyire érdemes/illik egy (Kevésbé durva) fétist beleírni?

Figyelt kérdés

Drága sors meg áldott egy fétissel, amihez nemigazán találok pertnert. Ne gondoljatok most ilyen durva dologra, nekem csak az a 'gyengém' ha egy lány, ilyen felfújható labdán/lufin vagy egyéb ilyen játékkal játszadozik, hancurozik rajta... Igy kell elképzelni: [link] [link] és mégis nem találtam rá lányt aki rávehető az ilyenre:) jóó.. A lufisnál még megértem, de az hogy ilyen strandlasztira nem mer ráülni mert bénán érzi magát rajta/ fél hogy az kipukkad/ vagy mert hátha leesik a labdáról.. Bár kevés hölgyikénél próbálkoztam a hülyeségemmel, de ezek voltak a kifogások:(

Amugy se vagyok túl népszerű a nők körében mert randa és gyerekes természetű vagyok:D pedig kicsit romantikus és hű természetű vagyok:)

Arra gondoltam, hátha társkeresőn egy kicsivel több esélyem volna. 25f

2016. jan. 31. 10:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Félelmetes, hogy pl. a 9-es válaszoló mennyire nem ért ehhez a témához, de azért írogatja az agymenését.

Javaslom, direkt így fétisként ne írd bele. Esetleg valahogy utalj rá, hogy szereted a strandot, lehet vinni oda strandlabdát, lehet ott lángost enni, így belecsempészve valahogy ezt is.

2016. jan. 31. 13:15
 12/16 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam hogy a bemutatkozó szöveg végéhez odaírom hogy: Előny ha szeretsz nagy labdán üldögélni és nem félsz a lufiktól...
2016. jan. 31. 13:25
 13/16 A kérdező kommentje:
25évesen eddig azért nem volt barátnőm, mert szerelmes természetű vagyok és akikbe belezúgtam annó, akkor azon a lányokon kívül más nem érdekelt. Meg sokszor nem is volt kedvem a párkereséshez.
2016. jan. 31. 13:28
 14/16 anonim ***** válasza:
oké, ez így eszelősnek hangzik, én nem válaszolnék neked. főleg, ha beleírod, hogy "előny." társkeresőzök, de nem versenyezni vagyok ott.
2016. jan. 31. 15:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Csak a strandlabdák izgatnak? Én egy csomó lányt ismerek akik otthon vagy edzőteremben ilyen nagy gumilabdákon edzenek, tök egészséges és jó móka. Elég sokan csinálják, nem véletlenül gyártanak ilyen labdákat... Persze lehet, hogy nem kéne ezzel indítani, de mondjuk ha vennél neki ajándékba egy ilyen labdát otthonra... Nekünk is van, és mindenki ki akarja próbálni amikor nálunk van.
2016. jan. 31. 15:01
 16/16 A kérdező kommentje:
14# valam tipp hogy hogyan érdemes megfogalmazni?
2016. jan. 31. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!