Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes kitenni képet társkereső oldalra?
Figyelt kérdés
Átlagos picit átlag alatti külsőm van, ezért nem tettem ki képet magamról. Így viszont alig írnak vissza, pedig jó bemutatkozó levelem van. És így is csak 3 lánnyal levezgetek, velük elég jó, de hát még a találkozás sem történt meg, igaz meglepő de nem tűntek el képcsere után sem.2015. dec. 11. 20:49
1/3 anonim válasza:
Ha a kép kirakás mellett döntesz, akkor is csak előnyöset! Nagyon sok múlik egy képen.
Szerintem amúgy ha megvan a megfelelő kép akkor nyugodtan.
2/3 anonim válasza:
Én nem szoktam, mert ha teszek ki húspiac jellegű lesz az egész.
Nincs baj a külsőmmel, de jobb szeretem ha megismernek, mielőtt felfedem magam. :)
23/F
3/3 anonim válasza:
Kép nélkül eleve esélyed sincs a társkeresőn mert akinek nincs képe az vagy ronda de a legjobb esetben is nem fotogén alkat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!