Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen rossz a helyzet a társkereső oldalaknál?
Előfizettem egy társkereső oldalra. Hát nagyon elszomorított a helyzet. Igaz átlag alatti elhízott férfi vagyok, de úgy gondolom jó bemutatkozó szöveget írtam.
Leszűrtem a feltételeim alapján az ottani nőket és azok közül akiknek szimpatikus volt a képe, adatlapja kb 5 db marad. Erre az 5 lánynak írtam és eddig csak egy írt vissza és azzal igaz most levelezek, de a többivel mi van.... meg hol van a többi normális nő a társkereső oldalakon.....
Bővítsd a keresési feltételeidet, hátha lesz több jelölt.
Egyébként sajnos nem nagyon méltatnak sokszor válaszra sokan, ezzel nem kell foglalkozni.
5 ből 1 az nagyon jó arány. Nekem mostanság 100/0 az arányom.
Pedig nem vagyok elhízott, átlag alatti ember.
Az a baj már van legalább 100 társkereső oldal, és a tagok kb 10 százaléka aki még aktív a többi már be sem lép, csak a profilját ugye meg még mindig látni.
Én az olyan oldalakat szeretem ahol látni mikor volt belépve utoljára, így nagyobb a valószínűsége hogy jön válasz. vagy legalább tudom hogy azért nem ír mert nem jövök be neki és nem azért mert lehet még be sem lépett és nem olvasta.
Mik a feltételek?
Nos fent vannak más nők is, de időszakosan.
Nekem is vannak/voltak ilyen periódusaim, amikor rájövök, hogy egyedül vagyok, és szeretnék szerelmes lenni. Aztán ér pár csalódás, vagy telebeszéli pár ember a fejemet, és törlöm magam. És megpróbálok a való életben ismerkedni, amíg el nem döntöm, hogy nem ciki neten... és a ciklus újraindul.
Egyébként lehet nem jó időpontját választottad az évnek, vannak hetek, hónapok, amikor semmi forgalom nincs, máskor meg sokakra egyszerre jön rá a párt találhatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!