Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ilyen rossz a helyzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen rossz a helyzet a társkereső oldalaknál?

Figyelt kérdés

Előfizettem egy társkereső oldalra. Hát nagyon elszomorított a helyzet. Igaz átlag alatti elhízott férfi vagyok, de úgy gondolom jó bemutatkozó szöveget írtam.

Leszűrtem a feltételeim alapján az ottani nőket és azok közül akiknek szimpatikus volt a képe, adatlapja kb 5 db marad. Erre az 5 lánynak írtam és eddig csak egy írt vissza és azzal igaz most levelezek, de a többivel mi van.... meg hol van a többi normális nő a társkereső oldalakon.....

2015. dec. 8. 14:46
 1/9 anonim válasza:
Még visszaírhatnak. Sok az éretlen, buta liba, aki nem képes az ember képébe tolni a valós véleményét, ezért ink. pl. letilt, vagy csak nem ír vissza. Amelyik oldalon több a fehérnép, ott valszeg több az értelmes is, úgyhogy sz@r ügy, ha előfizettél, de mégse találsz kapcsolatra érdemes hölgyet az oldalon. Próbálkozz, bökdösd őket, meg ilyenek, de csak finomanan, hogy vegyenek észre, és bővítsd a kört, érdemes próbálkoznod legalább mégegyszer ennyi nőnél!
2015. dec. 8. 16:08
 2/9 anonim válasza:
Még visszaírhatnak. Sok az éretlen, buta liba, aki nem képes az ember képébe tolni a valós véleményét, ezért ink. pl. letilt, vagy csak nem ír vissza. Amelyik oldalon több a fehérnép, ott valszeg több az értelmes is, úgyhogy sz@r ügy, ha előfizettél, de mégse találsz kapcsolatra érdemes hölgyet az oldalon. Próbálkozz, bökdösd őket, meg ilyenek, de csak finoman, hogy vegyenek észre, és bővítsd a kört, érdemes próbálkoznod legalább mégegyszer ennyi nőnél!
2015. dec. 8. 16:09
 3/9 anonim ***** válasza:

Bővítsd a keresési feltételeidet, hátha lesz több jelölt.

Egyébként sajnos nem nagyon méltatnak sokszor válaszra sokan, ezzel nem kell foglalkozni.

2015. dec. 8. 16:24
 4/9 anonim ***** válasza:

5 ből 1 az nagyon jó arány. Nekem mostanság 100/0 az arányom.

Pedig nem vagyok elhízott, átlag alatti ember.

2015. dec. 8. 17:03
 5/9 A kérdező kommentje:
4. nem mondod :O Jézus akkor ezek szerint még örülhetek annak az egynek is.
2015. dec. 8. 17:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Amiket hallottál,az alapján biztosan.
2015. dec. 8. 17:57
 7/9 anonim ***** válasza:

Az a baj már van legalább 100 társkereső oldal, és a tagok kb 10 százaléka aki még aktív a többi már be sem lép, csak a profilját ugye meg még mindig látni.

Én az olyan oldalakat szeretem ahol látni mikor volt belépve utoljára, így nagyobb a valószínűsége hogy jön válasz. vagy legalább tudom hogy azért nem ír mert nem jövök be neki és nem azért mert lehet még be sem lépett és nem olvasta.

2015. dec. 8. 18:06
 8/9 anonim ***** válasza:

Mik a feltételek?

Nos fent vannak más nők is, de időszakosan.

Nekem is vannak/voltak ilyen periódusaim, amikor rájövök, hogy egyedül vagyok, és szeretnék szerelmes lenni. Aztán ér pár csalódás, vagy telebeszéli pár ember a fejemet, és törlöm magam. És megpróbálok a való életben ismerkedni, amíg el nem döntöm, hogy nem ciki neten... és a ciklus újraindul.

Egyébként lehet nem jó időpontját választottad az évnek, vannak hetek, hónapok, amikor semmi forgalom nincs, máskor meg sokakra egyszerre jön rá a párt találhatnék.

2015. dec. 9. 01:44
 9/9 anonim válasza:
én is már rég óta keresek párt magamnak és nem jön össze. 45 éves vagyok. 2m magas családtalan és keresek 1 szabad hosszú hajú lányt(nőt) komony kapcsolat céljábol de nem jön össze.
2015. dec. 9. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!