Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen szar a helyzet a társkereső oldalakon a férfiaknak?
Fent vagyok társkereső oldalon, eddig csak egy-két nő írt vissza a leveleimre. Akkor rossz a helyzet, ha csak pár dolgot adott meg magáról. Mivel nem igen akad konkrétum, hogy az adatokból kérdést tegyünk fel, ha "különleges" a kép, akkor általában arról szoktam kérdezni.
Legtöbbjük, meg sem nézi, ha meg mégis elolvassák, nem írnak semmit sem.
Tegnap beregisztráltam egy társkereső oldalra nőként. hát ledöbbentem, hogy az első 5 percben csak 45 ember mondott rám igent. Mikor hazaértem a délutános műszakból, azt hittem lesz egy csomó levelem, de nem csak 3 at kaptam, közben meg 99+ ember szavazott rám igennel.
Az egyikben kaptam egy smileyt. a másik kettő meg sablonszöveg. Az egyik leírja, hogy szimpatikus vagyok szívesen megismerne, a másik az megkérdezte, hogy hova utaznék el most rögtön, ha bárhova mehetnék.
Azt hittem, hogy tudok valahonnan ötleteket, meríteni de nemigazán jött össze.
Amúgy annyira nem vagyok humorbonbon, meg rühellem a chatelést, olyan közvetett a dolog.
A nők a társkeresővel úgy lehetnek, hogy csakis a számukra legjobb férfi kell onnan nekik.
Szóval mintha egy piacon meglátnád a legszebb almát, a többit pedig már észre sem vennéd onnantól.
Ha azt akarod, hogy csak puncicát viszonozzanak neked, ne a társkeresőn próbálkozz, hanem mondjuk szexpartnerkeresőn, csak egy tipp.
Egyébként lehet, hogy többen írnak nekünk, de fogadjunk, hogy ebből a 70% csak szexet akar, a maradék 30%-ot meg hogy tudnánk kiszűrni? Az olyan nő pedig, aki egyszerre több férfinak is írogat, szerintetek egy r.banc.
Írjunk vissza egynek, aztán "hallgassuk" a pcsogást itt gyk-n, mert nem ti voltatok az az egy? Ugyan már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!