Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik (akár magyar, akár külföldi) olyan társkereső oldal, ahol tényleg értelmes, intelligens emberekkel lehet ismerkedni? Valaki már talált ilyet?
Tényleg intelligens emberek, vagyis akiknek minimum 120-as IQ-val rendelkeznek? Az országok tekintetében a magyar átlag 98-al rendelkezik, ha jól emlékszem. :-)))
Hát, sok sikert, te tudod mit? Próbálkozz a Mensa-nál. Ott 130 az alap intelligencia szint, ha jól tudom. Bár kétséges, hogy te bekerülsz-e oda. :D
Nincs. Azért nincs, mert semmilyen felmérőt nem iratnak regisztrációkor. Akárki akárhová regisztrálhat, max. van egy-két fizetős oldal, ahová tényleg csak az megy, aki megengedheti magának, vagy aki végképp elkeseredett.
Én is megjártam a hadak útját társkeresőkön, de végül meg lett a társam :)
Átlag IQ 80( 78-82).
Aki mást hisz, rosszul tudja.
Én is hasonló gondal vagyok, de nekem minimum 140 IQ-ju partner kell( igen minimum 1.75X átlag) valamire való kapcsolathoz egy nagyon nagyon magas szinten lévő személyiség mellett.
13:21
A Mensa diagrammján 100 volt az átlag, amit legutóbb olvastam.
A magyar átlag azonban 98:
A 80-as IQ már-már butának számít.
Jaj, jóemberek! Nem magas IQ-jú emberekkel akarok ismerkedni, hanem normális emberekkel, akikkel a beszélgetés nem áll meg egy-két mondat után.
nem gondoltam volna hogy ezt ennyire kell részletezni...
ELIT-en találni ;) 22L tapasztalat...
azért vannak fent, mert nincs idejük máshol ismerkedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!