Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen könnyű lenne társkereső oldalról aranyos nőt szerezni egy csúnya fiúnak ha értelmes vagy?
Nem csak társkeresőn, akár itt is. Ha tudnád hány nővel leveleztem itt akár oldalas levelekben, napokon, heteken, hónapokon át. :) És úgy, hogy még csak egy képet sem küldtem magamról. Sz#art sem számít a külső. A lényeg a személyiség és a kisugárzás. :D
22/F
Vannak olyanok, akik nagyon értenek a nők nyelvén. Az én első szerelmem is kövér volt, csúnyácska arcra, alacsony, kopaszodó, gülü szemű, munkanélküli. :D Vele is levelezés útján ismerkedtem meg és lepipálta az összes jóképű udvarlómat, teljesen elcsábított.
De azt kell, hogy mondjam, nagyon kevés az ilyen ember, aki így tud kommunikálni, nem vagyok már mai csirke, de nagyon kevés ilyennel találkoztam.
Én ma láttam egy kb. 150 kilós srácot egy nagyon csinos lánnyal. Egyértelmű volt (a beszélgetésükből, metakommunikációjukból), hogy ők egy pár, teljesen átlagos élettel, tehát nem gazdag a pasi, vagy ilyesmi...
Ennyit a külsőről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!