Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánnyra rátaláltam társkeresőn beszélgetünk és mikor az első találkát szervezzük benyögi h aludjak nála vagy ő alszik nálam, aztán elég ewgyértelműen kimondja h le is akar feküdni. Mennyire valószínű h ez kamu? és h tud átverni?
Figyelt kérdés
lebeszéltem h nyilvános helyen találkozzunk de oylasmitöl félek h ha följön hozzám akkor eltűnnek cuccaim vagy más para dolgok lesznek2015. dec. 1. 22:37
1/12 anonim válasza:
Ne félj már egy lánytól.Csak ki van éhezve.
2/12 A kérdező kommentje:
csak próbálok óvatos lenni
2015. dec. 1. 22:52
3/12 anonim válasza:
Atyaég! :D nyilván nem azért nyomul,mert kiakar fosztani.A farkad kell neki,hidd el!Nem véletlen társkeresőzik!
4/12 anonim válasza:
ilyeneket én szoktam írni a lányoknak és ők sem ijednek meg, te se ijedj meg!! :D
5/12 rrrrrreennnnn válasza:
Nagymamàm is fél,hogy valaki pl. vìzòraleolvasònak adja ki magàt és kifossza.Bàr nem hiszem,hogy egy korosztàly vagytok.
Ember, ne kìméld a csajt. Ha meg ennyire parâzol,ne aludj el b+.
6/12 aperitif válasza:
Aludj te nála, akkor nem tud kifosztani. Az értékeidet hagyd otthon, csak azt vidd magaddal, amit muszáj.
7/12 anonim válasza:
Valószínűleg flúgos.
Egyszer megismerkedtem egy lánnyal és hát elég fura dolgokat írt és képet küldözgetett a puncijáról.
Írta hogy menjek fel hozzá, ott is aludhatok.
Átmentem hozzá de valószínűleg nem jöttem be neki élőben mert hamar lekoptatott vmi idióta kifogással, pár nap után meg letiltott facebookon.
8/12 A kérdező kommentje:
az a gyanús h a facebookját elvileg feltörte a volt barátja és csak skype-n akar beszélni és kérdeztem h melyik fősulin tanul és azt válaszolta h élőbe elmondja majd. aki csak úgy lazán benyögi h lefeküdne velem de a suliját titkolja
2015. dec. 2. 22:16
10/12 A kérdező kommentje:
Cronos
2015. dec. 2. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!