Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy lánnyra rátaláltam társker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lánnyra rátaláltam társkeresőn beszélgetünk és mikor az első találkát szervezzük benyögi h aludjak nála vagy ő alszik nálam, aztán elég ewgyértelműen kimondja h le is akar feküdni. Mennyire valószínű h ez kamu? és h tud átverni?

Figyelt kérdés
lebeszéltem h nyilvános helyen találkozzunk de oylasmitöl félek h ha följön hozzám akkor eltűnnek cuccaim vagy más para dolgok lesznek

2015. dec. 1. 22:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ne félj már egy lánytól.Csak ki van éhezve.
2015. dec. 1. 22:45
 2/12 A kérdező kommentje:
csak próbálok óvatos lenni
2015. dec. 1. 22:52
 3/12 anonim ***** válasza:
Atyaég! :D nyilván nem azért nyomul,mert kiakar fosztani.A farkad kell neki,hidd el!Nem véletlen társkeresőzik!
2015. dec. 1. 22:53
 4/12 anonim ***** válasza:
ilyeneket én szoktam írni a lányoknak és ők sem ijednek meg, te se ijedj meg!! :D
2015. dec. 1. 22:58
 5/12 rrrrrreennnnn ***** válasza:

Nagymamàm is fél,hogy valaki pl. vìzòraleolvasònak adja ki magàt és kifossza.Bàr nem hiszem,hogy egy korosztàly vagytok.

Ember, ne kìméld a csajt. Ha meg ennyire parâzol,ne aludj el b+.

2015. dec. 1. 23:00
 6/12 aperitif ***** válasza:
100%
Aludj te nála, akkor nem tud kifosztani. Az értékeidet hagyd otthon, csak azt vidd magaddal, amit muszáj.
2015. dec. 1. 23:27
 7/12 anonim ***** válasza:

Valószínűleg flúgos.

Egyszer megismerkedtem egy lánnyal és hát elég fura dolgokat írt és képet küldözgetett a puncijáról.

Írta hogy menjek fel hozzá, ott is aludhatok.

Átmentem hozzá de valószínűleg nem jöttem be neki élőben mert hamar lekoptatott vmi idióta kifogással, pár nap után meg letiltott facebookon.

2015. dec. 2. 20:21
 8/12 A kérdező kommentje:
az a gyanús h a facebookját elvileg feltörte a volt barátja és csak skype-n akar beszélni és kérdeztem h melyik fősulin tanul és azt válaszolta h élőbe elmondja majd. aki csak úgy lazán benyögi h lefeküdne velem de a suliját titkolja
2015. dec. 2. 22:16
 9/12 anonim ***** válasza:
Melyik társkeresőn ismerkedsz?
2015. dec. 2. 22:20
 10/12 A kérdező kommentje:
Cronos
2015. dec. 2. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!