Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves srác vagyok . Mindenkinek aszt mondtam hogy nem vagyok szűz és most van egy barátnőm és le akar feküdni, velem mit tegyek feküdjek csak úgy le vele mintha nem lennék szűz? Vagy mondjam el neki?
Figyelt kérdés
2015. máj. 8. 20:42
1/6 anonim válasza:
Feküdj le vele. Aztán hogy elmondod-e neki, az a te dolgod.
2/6 anonim válasza:
Feküdj csak le vele, ha szégyelled, ne mond el.
3/6 anonim válasza:
az őszinteség nagyon fontos egy kapcsolatban, hát te tudod, de ha a lány nem szűz úgyis észreveszi :D, és nem jó pont, hogy hazudtál
4/6 anonim válasza:
Ne mond el,ha kérdezi hogy gyorsan elmész,mond meg neki hogy túl jó bőr,és nagyon kívántad.
6/6 schwagy válasza:
Utolsó, neked sem ártana nyelvtant tanulni, haver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!