Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak akkor, ha évtizedes tönkrement és kétéve már megszakadt távkapcsolat alatt beleszerettem egy olyan illúzióba ami a valóságban nem is úgy létezett ahogy gondoltam, és ezzel magamat és jelenlegi barátnőmet büntetem mert nem illik bele?
Figyelt kérdés
A távkapcsolatot úgyértem, hogy az exemmel a körülmények adottsága ás a hosszú idő ellenére nem sikerült együttélnem, csak találkozgattunk meg párszor együtt nyaraltunk, majd emigrált és férjhezment gyereket szült európán kívül.
A jelenlegi barátnőmmel kétéve élek együtt, de magányosnak érzem magam vele. Sajnos semmi egyénisége, érzelmei gyerekesek, egyszerűek, sokszor makacs és buta is, alig érdekli valami.
Zenéhez se ért, csak azt hiszi.
2021. febr. 3. 22:54
1/2 Angel3000 válasza:
Kedves kèrdezô! Ha ennyire nem megfelelô számodra a mostani barátnôd, akkor mièrt èlsz vele? „Magányosnak èrzem magam vele“ ez már nem jó jel. Valószinû, hogy kialakult benned egy ideál kèp ès mindig ahhoz hasonlitod a mostani párodat, azèrt nem illik bele....
2/2 A kérdező kommentje:
"Valószinû, hogy kialakult benned egy ideál kèp ès mindig ahhoz hasonlitod a mostani párodat, azèrt nem illik bele."
Igen, csak ez a kép nem létezik! Nem létezhet!!! Ki kell irtanom, legjobb lenne egy amnézia, vagy egy reset az elmúlt 20 évre.
2021. febr. 4. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!