Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem valakibe nehany csetes beszelgetes utan :/ Veletek elofordult mar? Hogyan kezeltétek? Adjatok tanacsot! 20/l
Ok, te akartad.
Te nem vagy belé szerelmes, pontosabban nem belé vagy szerelmes, hanem egy általad elképzeld csodapashee-ba, akinek a tulajdonságai 90%-át te képzeled oda, a maradék 10%-át meg a szövegéből vetted biztosra.
A lényeg, hogy koppanni fogsz, amikor szembesíted magad vele, hogy ő is csak ember, semmi több.
Hogy mit tegyél?
Rombold le minél hamarább az illúziódat, hogy haladhass a tanulással, sporttal és a munkával.
Előző előtti: már küldött néhány képet, akinek nem az esete atlagosnak mondaná, de nekem tetszik :)
Előző: nyilván nem a csupan a sracba zugtam bele, mivel mint emlitettem, nem ismerem. ;) igen, az onkentelen fantazialgatas ami meg jobban megneheziti ezt a esetet :/ ettol a hasrautesbol szazalekozastol meg kiraza hideg...talan felmereseket vegzel onjelolt szociologus baratom?
Es igen, ez valojaban nem szerelem, de akkor minek nevezzem?
Mint 16 eves csetes es moderatori multra visszatekinto nick
Javaslom marha hamar ebredj fel
Alt a csetes "szerelmek" nagyresz idealizat kepzetek ...
Es szinte mimdig kiderul h difi van valamelyik oldalon ...
Szal 100 esetbol jo ha 1x osszejon valami normalis
A tobbi esetben vagy hulyites vagy lyukra jatszas megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!