Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem valakibe nehany...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem valakibe nehany csetes beszelgetes utan :/ Veletek elofordult mar? Hogyan kezeltétek? Adjatok tanacsot! 20/l

Figyelt kérdés
Ez szerintem nagyon nem helyes, mert alig ismerjuk egymast es most a tanulasra, sportra, munkara kell koncentralnom, hogy elerjem a celjaimat. Nagyon nehez igy, ha allandoan o jar a eszemben...

2016. márc. 29. 20:26
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Kedves 16 eves csetes es moderatori multra visszatekinto nick! Hogyan ebredjek fel draga? azt magyarazd :) es hasznalhatnal olyan szavakat is, amiket ismernek is masok, en pl azt se tudom mi az a difi :) es csak ugy kivancsisagbol...miert jo egy ferfinek ha jatszik egy novel, de nem akar tole semmit? :o erre komoly valaszt varok!
2016. márc. 29. 22:17
 12/23 anonim ***** válasza:

difi = differencia, különbség

"miert jo egy ferfinek ha játszik egy novel, de nem akar tole semmit?"

A válasz a szex, mert az jó.

P.S: Nekem te nem tűnsz túl okos és/vagy tanult lánynak és mint ilyen, valszeg jobban ki vagy téve a saját fantáziád és a valóság közti szakadéknak.

2016. márc. 29. 22:31
 13/23 A kérdező kommentje:
A szex az nem valami? Hatalmas arcod van egyebkent :)
2016. márc. 29. 23:18
 14/23 A kérdező kommentje:
Ugy ertettem SEMMIT.
2016. márc. 29. 23:19
 15/23 A kérdező kommentje:
De inkabb le is zarom a temat, mert az arcoskodason es a burkolt minositgetesen kivul mast eddig senki nem tudott kinyogni. Dehat mit is vartam...:)
2016. márc. 29. 23:29
 16/23 anonim ***** válasza:
Én nem értem az embereket basszus... Mért kéne ezt az érzést leépíteni, mért kéne elfelejteni... Menj ismerkedj élőben vele, hátha valami jó kisül belőle. Más mit nem adna ha szerelmes lehetne, te meg el akarod hessegetni magadtól, hihetetlen....
2016. márc. 30. 01:21
 17/23 anonim ***** válasza:

1xü

tudatosan építsd le az érzelmeket amiket kitaláltál magadnak

és keress egy valós személyt

egyébként köszi a difi meghatározást :-)

szlengben annyit jelent még ha baj van a másik féllel

2016. márc. 30. 09:16
 18/23 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj, de szerintem az nem igazi szerelem, ha még nem is találkoztál vele.
2016. márc. 30. 10:50
 19/23 anonim ***** válasza:

Én is hasonló helyzetben vagyok... Bár mi régóta "ismerjük" egymást, de még sosem találkoztunk (távolság), és úgy érzem, szeretem. Folyton ő jut eszembe mindenről, úgyhogy ezt elég nehéz leépíteni, pedig már megszakítottuk a kapcsolatot is...

Nehéz ügy.

2016. márc. 31. 02:36
 20/23 anonim ***** válasza:
Ez most komoly? Az nem igazi szerelem, ha még nem is találkoztál vele. Szerintem ahhoz interakció is kell. Ez csak olyan gyenge szerelemféle. Nem igazi szerelem. Vagy csak én gondolom így?
2016. márc. 31. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!