Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi van? Beleszerettem.
18 éves meleg fiú vagyok, és eléggé felkavarodtak most a dolgok körülöttem.
Régóta beszélek egy sráccal neten (ő 15 éves), és eddig is nagyon kedveltük egymást és szinte teljesen egymásnak vagyunk teremtve, minden passzol, csak az a helyzet hogy több mint 300 kilométerre lakik, az ország másik felén, és ez nagy gondot okoz. Két napja elmentem hozzá, akkor találkoztunk először és mit is mondjak, szerelem volt első látásra, mindkettőnk részéről. Eddig is nagyon fontos volt nekem, annak ellenére hogy csak neten ismertem.
A nagy helyzet az, hogy folyton rá gondolok azóta, és ez szintén kölcsönös, viszont nekem van barátom. Ami nem is lenne gond, de rajta kívül nem igazán vannak barátaim, így ha vele szakítok akkor mondjuk úgy egyedül maradok, nem tudom majd kivel tölteni az időmet, és emiatt félek. Másrészt bírom is, nem olyan régóta vagyunk együtt de jól elvagyunk annak ellenére hogy volt már pár érdekes dolga ami kiderült... viszont holnap találkozunk és úgy érzem hogy én nem tudom neki azt mondani hogy szeretem, vagy egyáltalán egy őszinte ölelést se adni neki (nemhogy mást...)
Mi legyen most? Annyira tanácstalan vagyok, mert igazából sokkal jobban szeretem az internetes fiút, viszont tudom hgoy nem lehetek vele addig amég nem fejeztük be az iskolát, mert addig helyhez vagyunk kötve és nem tudunk eleget talizni, a 6 órás vonatút odavissza egy napra nagyon megterhelő mind anyagilag mint testileg, és nem kivitelezhető akár heti rendszerességgel is (nem is beszélve a szülőkről). Összegezve tehát a netes fiúval szeretnék lenni (és ez nem az elmult két nap döntése, csak most lett végleges), viszont félek a magánytól addig ameddig nem lehet, viszont tudom ha a barátommal maradok akor az őt bántaná és ezt nem bírja el a lelkiismerem, nem akarom elveszteni őt. Akit érdekel és tudna segíteni az írjon privátban is akár, és elmesélek mindent részletesen, köszönöm annak aki elolvasta és válaszol :)
A türelem rózsát terem.
Szíved joga eldönteni hogy kit szeress, jómagamból kiindulva tudom, hogy a szív parancsol s nincs szebb csodásabb dolog az igaz szerelemnél.
Ezt hívják úgy, hogy két szék közé a padlóra.
A barátoddal ha nem szakítasz, az egy ritka szemét dolog, mert csak az a társaság kell, akit ő biztosít, a másikkal meg per pillanat úgyse fog összejönni.
Ilyenkor jobb mindkettőt elfelejteni és új lappal indítani (persze ezt könnyű mondani, de az élet úgy is rákényszerít előbb-utóbb). Kiépíteni egy saját társaságot, ha meg később úgy esnek a dolgok, hogy egy városba költöztök a netes gyerekkel, akkor majd ott lesz az ideje abban is komolyabban gondolkodni. De most még nem.
Én meg azt nem értem, hogy hogy lehetsz kapcsolatba olyannal, akinek még egy őszinte ölelést sem tudsz adni...
Mellesleg elmondtad, h az internetes fiút akarod választani. Attól még barátok maradhattok a másik fiúval nem?
nem hiszem hogy utána már barátok maradhatnánk, és ezaz hogy eddig tudtam neki adni de most már nem... :) :/
ja és nem ismerkedemmásokkal ha van valakim, őt régebb óta ismerem már
Az valóban egy önző dolog, ha csak társasága miatt lennél vele, holott nem szereted...
De nem mondom azt, hogy szakítsd meg a kapcsolatot mind2 sráccal. A netes fiúval igen is tartanod kellene a kapcsolatot, A másikkal pedig megbeszélni, hogy: Bocsi, de nem megy... :/
Azt pedig el kell fogadni, ha utána a szimpla barátod sem szeretne lenni...
Nézd, ha úgy érzed ez a netes srác neked a tökéletes, akire mindig is vágytál, akkor azt javaslom legyél vele. A jelenlegi pároddal pedig ha nem is maradtok barátok, hát semmi gond hiszen ott van a netes srác. Hogyha ő a tökéletes és vele el tudod képzelni a jövőt...akkor nos ő egyben a barátod is.
De még az sem biztos hogy a mostani pároddal nem maradtok barátok.
Ha én találkoznék azzal a férfival aki a legtökéletesebb számomra kívül belül, akkor én rögtön lecsapnék rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!