Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nemsokara 2 honapja vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemsokara 2 honapja vagyok egyutt a baratommal. Lehetseges, hogy beleszerettem? Megeshet mar ilyenkor?

Figyelt kérdés
Meg eddig nem volt ilyen hosszu kapcsolatom.Bar sokat nem tudunk talalkozni, fojton ra gondolok es azt varom hogy mellette lehessek.Ugy erzem nincs hibaja, mellette semmi sem aggaszt. Lehetek mar masfel honap utan szerelmes, 14 evesen ? A kozeli ismeroseim barataim csaladtagjaim szerint megvaltoztam (szerencsere nem rossz iranyba) csupan megvaltoztam.Ugy tartjak hogy szerelmes lettem es emiatt valtoztam. Megtortenhet. Nem tudom, csak kivancsi vagyok a velemenyetekre. A bunko valaszoloknak pedig csak annyit: irhatod mert ugysem zavar :P Koszike elore is:*
2008. dec. 8. 14:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerelmes vagy. Mé baj?
2008. dec. 8. 14:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Elég cinkes, hogy 2 hónap után lettél szerelmes. Elég nagy divat lett, hogy csajod/pasid van.
2008. dec. 8. 15:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Igen szerelmes vagy:) Teljesen természetes:) Sok boldogságot nektek!
2008. dec. 8. 15:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Én csak elsőre tudok szerelmes lenni.
2008. dec. 8. 15:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Ja nem mostanaban lettem szerelmes.En mar az elso heten csak ra tudtam gondolni.Akkor meg gond is volt miatta mert a suliban is folyton rajta jart az eszem, telefont vettem elo es SMS :D Szoval ez nem gond, csak erdekelt hogy mit szoltok.Koszike:*
2008. dec. 8. 16:28
 6/7 anonim ***** válasza:
A kor nem számít hogy 14 éves vagy 18 az teljesen mindegy ma már a 14 éves fiatalok is rettentően érettek! Én sem tudok sokat találkozni a párommal de ebben van jó is mert ez erősíti is a kapcsolatotok kialakul valamiféle ragaszkodás! Mi hetente 3 napot látjuk egymást jobb esetben négy és már fél éve együtt vagyunk és nagyon jól megvagyunk gyorsan le is kopogom (babonás vagyok)! Nem baj az ha szerelmes vagy persze valószínű hogy nem ő lesz életed párja hisz ehhez még fiatal vagy de amíg jó élvezd ki minden pillanatát!Ha pozitív irányba változtál akkor pedig igazán nincs vele semmi gond! Sok boldogságot nektek és nagyon sok szép pillanatot!:)
2008. dec. 8. 19:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszi szepen :* puszillak titeket :* szep az elet :D
2008. dec. 8. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!