Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van ilyenkor? Megismerkedte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ilyenkor? Megismerkedtem egy sráccal. Eleite töbször bejött az üzletbe ahol dolgozom, mindig vásárolt valamit. Beleszerettem. Szerintem sejti most meg 1,5 hete nem láttam

Figyelt kérdés
2012. júl. 1. 06:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Az eladó is eladó? :-) Máshol bizonyára alacsonyabbak az árak. :D
2012. júl. 1. 06:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Nyaral,üdül,kolis volt és hazament.
2012. júl. 1. 06:48
 3/7 anonim ***** válasza:

A másik üzletbe hamarabb lépett az eladó hölgyike,kézenfogva láttam őket tegnap!Sajnálom :(

:D

2012. júl. 1. 06:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez benne volt a pakliban! Női praktikáiddal finoman jelezned kellett volna mit érzel iránta. Akkor vagy-vagy lett volna, így meg semmi. Ha véletlen mégis feltűnne már tudod mit cselekedj!
2012. júl. 1. 06:56
 5/7 ASOT ***** válasza:

szerintem van annak már 3 hete is :)

De talán drága a bolt...

2012. júl. 1. 07:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Látod, látod, hová vezet a számlaadási kötelezettség elmulasztása...ha adtál volna ÁFA-s számlát, most utánamehetnél. :-)
2012. júl. 1. 10:38
 7/7 anonim ***** válasza:
milyen üzlet? élelmiszer vagy más? :)
2012. júl. 1. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!