Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 37 no vagyok és kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

37 no vagyok és kapcsolatban élek ami nem a legjobb. Egy évvel ezelot megismerkedtem egy férfival akivel szoros barátság alakult ki koztunk. Sajna beleszerettem de o jelenleg egyedul akar lenni de nem akar elvesziteni csak idot kér. Várjak?

Figyelt kérdés
Már megprobáltunk elszakadni egymástol, legalább is én megprobáltam megértetni vele hogy beleszerettem de egyszeruen nem tudunk meglenni a másik nélkul.Imádjuk egymást de mégsem alkotunk egy párt .Szenvedek de nem tudok nélkule élni.
2011. aug. 27. 13:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Le kell zárna a jelenlegi kapcsolatod, utána pedig alakul.
2011. aug. 27. 14:54
 2/8 anonim ***** válasza:
31%
Miért kell minden nőnek büdös k nak lenni. Gondolj bele ha veled valaki ezt tenné am lehete majd össze jössz ezzel utána meg meg csal és akkor majd egyedül maradsz ennyi idősen és szevasz (remélem segítettem)
2011. aug. 27. 17:47
 3/8 anonim ***** válasza:

1.vagyok

Ki mondta, hogy a kérdező egy b.dös k.?

2011. aug. 27. 17:50
 4/8 Ez a nevem! ***** válasza:
58%

2-esnek!

Bár már nem most volt.

Miért kell általánosítani olyan embereket,akiket nem is ismersz???Milyen jogon minősítesz te másokat?Mi?

Ha te ilyeneket mondasz,te sem vagy külömb!Tudod mindenki aki véleményt mondd,saját magáról beszél!

Nem tudhatod hogy ez a nő milyen kapcsolatban él,de attól még nem kell minősíteni valakit,ha ilyen cipőben jár!!!

Te élnél egy olyan kapcsolatban,ami neked nem jó???

Szerintem nem,de...mindegy.

2013. jan. 24. 12:05
 5/8 anonim ***** válasza:
51%

Hmmm, ez ha tetszik ha nem igaz tortenet, velem esett meg.

Megismerkedtem annak idejen egy novel, aki kapcsolatban elt. En nem akartam semmi komolyat, de nagyon jol megertettuk egymast. Egyszercsak bejelentette hogy valik miattam, mert nelkulem nem tud elni. Kopni nyelni nem tudtam, meg nem is igazan hittem neki. Akkor kezdtem komolyan venni amikor tenyleg elvalt. Hazassag gyerek, minden tokeletesen uzemel, ahogy a nagykonyvben. Egyszercsak valas, en az utcan kisemmizve, mert megismerkedett valakivel aki nelkul nem tud elni.

Ugyhogy elnezest mindenkitol, de en a 2-essel ertek egyet.

2015. febr. 15. 09:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Az ilyen nők sosem maradnak egyedül.
2020. febr. 24. 15:56
 7/8 anonim ***** válasza:
59%

Ha jól értem a #2-es és az #5-ös mind-összesen 2, azaz kettő nőről beszél a sokmillióból...

De azért biztos, sőt biztos is, hogy N.K.K.

Gratula!

2022. máj. 25. 22:23
 8/8 anonim ***** válasza:
59%
...helyesbítés: M.N.K. ...
2022. máj. 25. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!