Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy sráccal de kiderült hogy iszlám a vallása. Mit csináljak? Foglalkozzak a dologgal? Hagyjam ott?
Nincs azzal semmi gond.
Lehet bármilyen vallású, ha szimpatikus és jól elvagytok miért foglalkoznál különösebben "a dologgal" vagy miért ne találkozhatnátok?
Rokonságban van ilyen példa, és pont Algériából származik a férfi (60 körül van már). Én csak hallomásból ismerem a sztorit ( azt gondolom sikerült kitalálni, hogy a feleség révén rokonom).
Hát, nehéz. Bár a férfi még valóban Algériában nőtt fel, és egyetemistaként járt hozzánk, amikor találkoztak, sok balhé volt. először a férfi és a leendő anyósék között, azóta pedig a közös gyerekekkel kapcsolatban a szülők egymás között, a gyerekek a szülőkkel.
Az eltérő vallást szerintem akkor lehet felvállalni, hogyha kellő a tolerancia, és az alkalmazkodó képesség mind a kettőtök részéről.
Ha pedig esetleg már családalapítási céllal is nézed a pasit, akkor jó még az elején tisztázni, hogy melyik országban, stb. stb. képzeli el az életét.
Azt ne kérd, hogy hagyja el a hitét ha vallásos, de azt igen, hogy tolerálja a Tiédet, és ne akarja rád kényszeríteni a saját vallásának elveit a nőkkel kapcsolatban.
4-esnek igaza van.
Nálam felejtős lenne a dolog, én nem vagyok elég "toleráns", az iszlám férfiak meg pláne nem azok.
oszt mé' nem jó neked a magyar kolbász?
mit akarol te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!