Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy lányba, de van szerelme Németországban.2 évet távkapcsolatban lesznek. A barátaim szerint úgyis szakítanak, a barátja megcsalja, és összejöhetünk. De úgy érzem, nem lesz ilyen, nem ilyen a kapcsolatuk, a személyiségük. Szerintetek?
De kilátások... majd ha egyszer a pasi úgy gondolja, megcsalja, szakítanak, a csaj meg jobb híján veled lesz?
Milyen haverjaid vannak, akik ilyen tanácsokat osztogatnak?! Ez full megalázó rád nézve.
Nem vagy te szamár, aki csak a ló után jöhet a sorban.
Ha a lánynak az a férfi kell, akkor vesztegeted az időt rá várva. Sajnálom, ha nyers, de ez az igazság.
28/N
# 2
És akkor a hozzád hasonlók csodálkoztak, amikor húggyá-rommá aláztam, tapostam őket, amikor 5. próbálkozásra sem értettek abból, hogy párom van (távkapcsolat volt), és kimondták, hogy nem kapcsolat, és nekem csak egy keményebb iránymutatás, nyomulás kell. :)
Annyira "nem kapcsolat", hogy 7 éve együtt vagyunk, és már egy ideje nem távkapcsolat (3 évig az volt), másfél éve pedig együtt élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!