Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban élek 1 hónapja a barátnőmmel, ő Magyarországon én pedig Németországban élek. Minden nap beszélünk, reggel, napközben és este. Hogyan lehetne megtartani a kapcsolatot?
Miért nem vagy vevő a skypera a BARÁTNŐDDEL???
Vagy neten ismerkedtetek meg és még nem találkoztatok? Mert akkor nem a barátnőd. És meddig leszel kint? Mert ha a barátnőd akkor hazavár. Ha évekre vagy végleg kimentél akkor nem tudom mit vársz.
Mit nem értetek? A lány itthon a srác meg németbe és naponta többször is beszélnek de nem skypon mert azt nem szereti. ( én sem szerettem és bár az enyém talán elszigetelt eset de erre ment rá a kapcsolatom is)
Kérdező azért szerintem próbálj meg megbarátkozni a skype-al ha a barátnődnek ez fontos lenne akkor érdemes belemenni márcsak miatta is, amúgy olcsóbb mint a telefon többet tudnátok beszélni személyesebb mint az irogatás jobban segítene fenntartani a kapcsolatot és megakadályozni, hogy ne távolodjatok el egymástól. Ezek a kapcsolatok általában attól szoktak véget érni, eltávolodtok mert a fizikai kontaktust az együtt töltött időt semmi nem helyettesíti és ha ez megtörtént onnan már csak egy lépés, hogy helyben elcsavarja valaki a fejét. Más lehetőség nem lévén érdemes lenne megragadni ezt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!