Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zeneszámlista ronygyosra hallhgatása napi szinten, reggel, napközben és akár este is. Normális? Gyerekes? Engem kiidegel (a barátom), ebből ki lehet nőni?
nekem is ez van :D
mindig az aktuális
és mindig megunom . de van amikor 8órán melóban csak egy szám megy. gáz lehet de én szeretem
Nekem vannak olyan zeneszámok, amiket akár órákon keresztül is tudok hallgatni. Egyébként pedig miért lenne gyerekes vagy rossz dolog ez? Azt hallgat amit akar, nem?
A gyümölcsös példádra pedig csak annyit, hogy egy felnőtt, férfi ember el tudja magának dönteni, hogy mit szeret és mit nem. Amint úgy érzi, hogy megőrülne attól az érzéstől, hogy csak körtét és banánt ehet, akkor változtatni fog rajta.
Zenét ne hasonlítsd a gyümölcshöz!
Zene nyugtat,feldob,segít az embernek!
Amúgy meg nem gyerekes viselkedés,nekem is vannak olyan zenék,amiket rongyosra hallgatok!
Nekem is van olyan előadóm,amitől tudom számokat hallgatni órákon át,és általában azt is teszem:D.Nem hiszem,hogy gyerekes,majd ha már megunja/megőrül,akkor abbahagyja.
(Parkway Drive,The Ghost Inside,Attila--ezeket tolom szinte mindig :D)
Olvass az Asperger-szindrómáról. Ha más is stimmel, akkor erôs a gyanú.
Viszont ha az, ha nem, jobb lenne egy fülhallgató, hogy csak magát sújtsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!