Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet hogy megcsal a párom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy megcsal a párom? Reggel korán megy, , és este későn jön haza :- (

Figyelt kérdés

Jó tudom hogy dolgoznia kell,, de ez olyan rossz hogy 2 hetenként 2 szer ha együtt vagyunk úgy,, még szinte hétvégén sem, mert este mindig azt mondja hogy fáradt,, és elalszik,,,,, mostanában egyre többet veszekszünk, gondolom már a sex is közrejátszik az egészben!

Én egy 25 éves igényes,, nő vagyok,, én szeretem a sexet! nem akarok így megöregedni!

2012. jún. 14. 16:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Ne gondolj egyből a legrosszabbra - esetleg próbáld meg kipuhatolni, hátha melóból a kevesebb is elég, úgy több időtök jutna egymásra (persze nyilván nem mindegy, miért hajt ennyire).
2012. jún. 14. 16:31
 2/9 anonim ***** válasza:
sajnos már nem érdekled,nem izgatod keress mást,nem fog megváltozni.
2012. jún. 14. 16:31
 3/9 anonim ***** válasza:
57%
Mi az a sex?
2012. jún. 14. 16:32
 4/9 anonim ***** válasza:

szerintem túldramatizálod egy kicsit,nem?:) az én barátom reggel 7:30kor indul apummal dolgozni és este 20:30körül érnek haza..kb 22:00-ra fekszünk be az ágyikóba,és mi sem sokat vagyunk együtt "úgy"..mondjuk ha 2hetenként 2*,az tényleg kevés.. mi kb heti 2,3*..nem fogsz így megöregedni ne aggódj:)

sok sikert.19/l

2012. jún. 14. 16:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tényleg van neki valaki más... Az viszont biztos, hogy te már nem érdekled :/ Szerintem is hagyd, keress olyat, aki megbecsül és foglalkozik veled.
2012. jún. 14. 16:34
 6/9 anonim ***** válasza:

olyan nincs, hogy szabadnapja sincs.

mit dolgozik? A fizetésen is meglátszik a hosszú munkaidő???

2012. jún. 14. 16:36
 7/9 A kérdező kommentje:
A fizetése is jó igen,,, szóval meglátszik rajta hogy tényleg dolgozik,, de félek hogy ez kapcsolatunk " rovására" fog menni,, szabadnapja is csak vasárnap ha van
2012. jún. 14. 16:39
 8/9 anonim ***** válasza:
hát én azért örülnék a helyedben,hogy ennyit dolgozik a párod..a sexuális élet az idő elteltével csökken,mióta vagytok együtt?? szerintem nem csal meg..hiszen nem hiszem,hogy ha annyit dolgozik,arra van ideje..kivéve akkor ha titkárnője van:Dna jó nem viccelődöm:) mert biztos rossz lehet neked..:/:(
2012. jún. 14. 16:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Döntsd el mi kell. Pénz vagy töb figyelem. A kettő nem megy egyszerre, ma nem adják ingyen a jó pénzt.
2012. júl. 28. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!