Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszereztem egy terráriumba egy állatkák azóta a párom hajnalban megy dolgozni és este későn jön haza, most mit tegyek?
Vidd vissza az állatkát oda ahonnan kaptad akkor.
Bár értelmes egy fickó lehet, aki emiatt duzzog...
nálunk is ez volt. a megoldás az, hogy NE a hálószobában tartsd, mert kibírhatatlan! egyrészt nem higiénikus, másrészt este indulnak csak be, és zajosak!
ha egyszobás lakásban laktok, akkore estére költözzön a fürdőbe (ne a PÁRod, hanem az állat)
Nem látom az összefüggést. Talán direkt egy olyan állatot szereztél volna be amitől fél? Pl. madárpók, kígyó..
Ha tényleg direkt egy olyan házikedvencet választottál amiről tudod, hogy a párod utálja vagy fél tőle, ne csodálkozz ha duzzog.
vagy a Másik megoldás:
ha nem a zajjal van a gond:
növény
kutya
gyerek
egy közös állat már elköteleződés. nekünk csajoknak lehet, hogy nem, de a pasiknak igen :S
(a 7es is én vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!