Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom minden nap este 7-8-ig dolgozik, de olyan is volt már többször, hogy 11-kor jött haza. Ma szombat van, és még most is bent van, és ki tudja, mikor jön haza. Hogy kezeljem ezt, ti hogy kezelitek?
Sajnos ez a Magyar ember sorsa. Dolgozni hajnaltól késő estig. Persze mindezt írtó kevés pénzért. Szórakozni,kirándulni,esetleg mozit,múzeumot látogatni bizony ebből a fizetésekből és időhiány miatt lehetetlen.
Természetesen vannak olyanok,akik rengeteget dolgoznak,napi tizenhat órát és mellette még bevállalnak egy másodállást,utána meg haza és foglalkozás a szerettekkel és nem marad ki a kikapcsolódás sem. Ezt azért írtam le,mert tapasztaltam,hogy bármit is írtam rögtön rákontrázott egy két emberke,hogy így úgy lehet csinálni mert ha ő neki van erre idő és pénz,akkor más is megtudja tenni. Mert sokan magukból indulnak ki. Önző az ember és sajnos az ember önpusztító,aki azt pusztítja ami enni,inni ad neki az pedig a Föld.
Na de eltértem a témától.
Nehéz lesz egy darabig neked,de fel a fejjel és kitartás. Foglald el magad valami értelmessel,hogy addig is teljen az idő amíg várod a párod.
Úgy tűnik le kellett volna írnom: főiskolára járok, és mellette dolgozom is, csak keveset keresek.
Úgy vettem észre, inkább férfiak írtak, holott megértő hölgyek válaszát vártam...
Nos én nő vagyok. Persze megértelek, nagyon rossz lehet egyedül. Gondolj viszont arra, hogy igy, hogy még tanulsz és dolgozol, legalább te is el tudod foglalni magad, valamit tág az ismerettségi köröd, vannak barátaid, akikkel beszélgethetsz. Azért jobb, mintha otthon lennél egész nap, és a háztartást vezetnéd, arra várva, hogy majd csak hazajön.
Ne tünj csalódottnak és szomorúnak melletted, hiszen érted dolgozik, ezzel is a szeretetét fejezi ki. Légy türelmes, gondolj arra, hogy nemsokára lediplomázzol, el tudsz menni teljes munkaidőbe valahová, és akkor majd jobban álltok anyagilag, neki se kell beleszakadnia a munkába.
Addig azt tudom javasolni, hogy vasárnaponként biztos nem dolgozik a párod. Ilyenkor főzz valami finomat, szeretkezzetek jó sokat, és élvezzétek az együtt töltött időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!