Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen módszerekkel lehet lebuktatni egy megcsalót?
Elsősorban ilyen friss kapcsolatoknál érdekelnének ezek a dolgok. Ott még nehéz/nehezebb megállapítani, hogy van e valaki más is még a dologban mivel nem ismered annyira.
Érdekelnének még az ehhez tartozó jelek így az elején. Na meg persze az, hogy milyen módszerekkel tudsz túljárni egy nagyon rafinált mindenre odafigyelő, mindent törlő agyán.
Célszerű lehet pl. a nála hagyott tusfürdőt olyan helyre tenni a kabinban ahol nincs útban és nézni, hogy használja e valaki?
Vagy mondjuk a fogkefét szem előtt hagyni és nézegetni, hogy máshogyan áll e ha eldugja és előveszi?
Vagy valami ilyesmikkel próbálkozott már valaki?
Ez az app tök jó ötlet. Ha lehetne leírnád a nevét kérlek és azt, hogy ha az egyik telefon android-os a másik ios-es akkor működik e a dolog.
life360, de a family360 is jó.
Nem tudom hogy ioson mennek-e, nekünk adroidos telóink vannak. Olvasd el a véleményeket, leírást mindkettőnél.
"life360, de a family360 is jó."
Sokra mész vele, ha kikapcsolja a telón a helymeghatározást. 🤣
"Na meg persze az, hogy milyen módszerekkel tudsz túljárni egy nagyon rafinált mindenre odafigyelő, mindent törlő agyán."
Jó kapcsolat lehet a tiétek, ha már friss kapcsolatban is ezeken agyalsz! 🤣
Mi a túrónak vagy vele, ha nem bízol meg benne?
Én elrejtettem egy telefont a kocsijában,amin be volt kapcsolva a Google helymegosztás.Rajta egy powerbank,pár napig elment.
Hamar lebukott,bár előtte már sejtettem hogy félrekúr.
"Hamar lebukott, bár előtte már sejtettem hogy félrekúr."
És hová járt a szentem?
Lett valami következménye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!