Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen módszerekkel lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen módszerekkel lehet lebuktatni egy megcsalót?

Figyelt kérdés

Elsősorban ilyen friss kapcsolatoknál érdekelnének ezek a dolgok. Ott még nehéz/nehezebb megállapítani, hogy van e valaki más is még a dologban mivel nem ismered annyira.

Érdekelnének még az ehhez tartozó jelek így az elején. Na meg persze az, hogy milyen módszerekkel tudsz túljárni egy nagyon rafinált mindenre odafigyelő, mindent törlő agyán.

jan. 23. 21:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
41%
Meg kell nezni pettyese a nemiszerve, ha igen akkor biztos elkapott valami finomsagot
jan. 23. 21:30
 2/16 anonim ***** válasza:
82%
Engem csaltak már az első naptól. Folyton említette az exét, vele csalt leginkább. Úgyhogy nem mindig igaz az, hogy akit nem említ, attól kell félni. Tinder továbbra is le volt töltve a telefonjára. Ha meg volt nyitva a Messengere és ránéztem a telójára, akkor az exe volt az első 3 beszélgetésben, de más lányok is, random szép nők. Volt hogy mesélt egy sztorit, hogy egy csaj akivel egy alkalmi munkán találkozott rá írt, és mondta neki az exem, hogy holnap randizni megy (velem) és a csaj megkérdezte, hogy vele? Tehát így nyíltan beszámolt a flörtöléseiről is. Néha amikor nem taliztunk és írtam neki, hogy milyen napja volt, annyit írt, hogy jó, nyugis, elmegy, stb, nem nagyon részletezte, mit csinált. Ja és sokszor órákra eltűnt, az is egy jel lehet. Na aztán amikor már annyira nem volt friss a kapcsolat belenéztem a telefonjába és hát ott volt minden, úgyhogy ki is ba.sztam a pi.csába :D
jan. 23. 21:34
 3/16 anonim ***** válasza:
81%
én ilyen családi nyomkövető appot raktam a telójára. Be lehet állítani hogy ne küldjön értesítéseket, ne jelenjen meg sehol se így nem vette észre.
jan. 24. 06:55
 4/16 A kérdező kommentje:

Célszerű lehet pl. a nála hagyott tusfürdőt olyan helyre tenni a kabinban ahol nincs útban és nézni, hogy használja e valaki?

Vagy mondjuk a fogkefét szem előtt hagyni és nézegetni, hogy máshogyan áll e ha eldugja és előveszi?

Vagy valami ilyesmikkel próbálkozott már valaki?

Ez az app tök jó ötlet. Ha lehetne leírnád a nevét kérlek és azt, hogy ha az egyik telefon android-os a másik ios-es akkor működik e a dolog.

jan. 24. 12:15
 5/16 anonim ***** válasza:

life360, de a family360 is jó.

Nem tudom hogy ioson mennek-e, nekünk adroidos telóink vannak. Olvasd el a véleményeket, leírást mindkettőnél.

jan. 24. 13:32
 6/16 anonim ***** válasza:

"life360, de a family360 is jó."

Sokra mész vele, ha kikapcsolja a telón a helymeghatározást. 🤣

jan. 24. 13:44
 7/16 anonim ***** válasza:
39%

"Na meg persze az, hogy milyen módszerekkel tudsz túljárni egy nagyon rafinált mindenre odafigyelő, mindent törlő agyán."

Jó kapcsolat lehet a tiétek, ha már friss kapcsolatban is ezeken agyalsz! 🤣

Mi a túrónak vagy vele, ha nem bízol meg benne?

jan. 24. 13:45
 8/16 anonim ***** válasza:
6 minek kapcsolná ki ha egyszer nem is tudja hogy rajta van?
jan. 24. 13:50
 9/16 anonim ***** válasza:

Én elrejtettem egy telefont a kocsijában,amin be volt kapcsolva a Google helymegosztás.Rajta egy powerbank,pár napig elment.

Hamar lebukott,bár előtte már sejtettem hogy félrekúr.

jan. 24. 20:55
 10/16 anonim ***** válasza:

"Hamar lebukott, bár előtte már sejtettem hogy félrekúr."

És hová járt a szentem?

Lett valami következménye?

jan. 31. 02:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!