Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Használtátok valaha az interneten olvasható pasizós módszerek közül valamelyiket?
2024. ápr. 21. 07:57
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
14 szavazat
1/10 anonim válasza:
Minden ilyen módszer hülyeség, nemtől függetlenül.
2/10 anonim válasza:
A nőknek csak válogatni kell a férfiak közül, nem szorulnak rá ilyen tippekre.
3/10 A kérdező kommentje:
És mi van akkor, ha a nő kiválaszt egy pasit, de annak ő nem kell?
Akkor simán rászorulhat tippekre. Ha nem is olyanra, mint amilyen a linkben van, de másmilyenre.
2024. ápr. 21. 09:25
4/10 anonim válasza:
#3 Akkor egy tipp van, ami garantáltan működik: normálisnak kell lenni. A normális nő nagyon ritka, és minden férfinak ők kellenek.
5/10 A kérdező kommentje:
Hát azért ez nem ilyen egzakt.
Sok normális nő van a vilàgon, de attól még nem biztos, hogy kellhet egy pasinak. Mert lehet, valami hiányzik belőle.
2024. ápr. 21. 09:31
6/10 anonim válasza:
#3 Akkor az van, hogy semmilyen tipp nem segít, csak a beletörődés. Én ezért nem használok, és nem is használtam soha. Ha nem kellek, akkor hiába bármilyen "ügyeskedés", erőlködés. Ha pedig igen, akkor nincs szükség rá.
7/10 A kérdező kommentje:
Szerintem meg létezik olyan, hogy valakinek egy ember közömbös, de aztán elkezd érdeklődni iránta valami hatására.
Ez nem feltétlenül ügyeskedés (bár azt sem zárom ki) lehet pozitív fejlődés is, amit a másik észre vesz majd.
2024. ápr. 21. 09:58
8/10 anonim válasza:
#5 Ha sok normális nő lenne a világon, akkor ez igaz lenne, de nagyon kevés van.
10/10 anonim válasza:
Igen, tapasztalatlan kis hülyeként tényleg várattam válasszal chatelés / emailezés közben vkit, mert azt hittem, akkor tényleg könnyűvérűnek fog gondolni... pedig ezzel csak azt ültetem benne el, hogy én nem akarom ezt a kapcsolatot annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!