Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen módszerekkel javítottatok a kommunikáción?
Figyelt kérdés
2024. febr. 23. 22:40
2/9 anonim válasza:
Miért gondolod úgy, hogy javítani kellene? Kivel nem megy a beszélgetés?
4/9 anonim válasza:
Elkezdtem gyakorizni. Mára már mesteri szinten űzöm a kommunikációt.
5/9 anonim válasza:
Kitartással, és a komfortzónám átlépésével.
6/9 anonim válasza:
4 Én is a gyakorin bővítettem a kommunikációs szókincsemet. PL már rá se merek nézni a lábtörlőre az ajtóban mert a gyakoris válaszok jutnak róla eszembe.
7/9 anonim válasza:
Nekem a kapcsolat alapja a kommunikáció. Ha az nem megy, akkor semmi sem megy. Eddig csak olyannal voltam kapcsolatban, akivel első perctől úgy tudtunk beszélgetni, mintha ezer éve ismernénk egymást.
(Mondjuk sok kapcsolatom nem volt, hiszen a legrövidebb is 5 évig tartott, a jelenlegi pedig 15+ és nem áll szándékunkban elválni.)
Min kellene javítani? Egyáltalán nem tudtok beszélgetés, csak ültök a tévé előtt? Nem tudtok őszintén megbeszélni problémákat? Elbeszéltek egymás mellett, mintha nem egy nyelvet beszélnétek? Nem tudjátok egymás felé kimutatni az érzelmeket? Nem tudtok úgy felvetni problémát, hogy ne sértődés legyen? Újra és újra ugyanazt kell átbeszélni de nincs változtatva?
Konkrétan mi a probléma?
8/9 anonim válasza:
Az a hülye 82 %-os pontozó valószínű az arrogáns sématerápiás nő, de nem nagyon hatott nála a terápia mert egyre hülyébb lett tőle, vagy ő tart terápiát mindegy, gondolom milyen lehet.
9/9 Sághegyi Péter válasza:
Sok-sok gyakorlással. Olyan partnerek körében akikkel az élet minél nagyobb területét lehet a kommunikációban átfogni. Így még tanulhatsz is ami később nagy hasznodra lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!