Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogosan bosszant, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan bosszant, hogy a párom nem mond el nekem sok mindent?

Figyelt kérdés

A páromban nagyon zavar, hogy mindent harapófogóval kell belőle kihúzni. Haza jön a munkából, magától nem mesél semmit, ha megkérdezem, hogy ebédelt-e rávágja, hogy igen, de azt már nem mondja el, hogy mit ebédelt. Mint a gyerekek..

Amikor az unokatestvére az ötödik hónapban volt, akkor szólta el magát, amikor szóba került az unokatestvére, hogy babát vár.

Az egyik nap meg elkezdett mesélni az egyik kollégájával kapcsolatban egy sztoryt ès kérdeztem, hogy ki ez a kolléga, mert mèg nem hallottam róla, akkor derült ki, hogy már két hónapja ott dolgozik.

Ès amikor meg szembesítem vele, hogy nem is mondta még ezt nekem, akkor mindig az rá válasz, hogy, mert nem volt az eszébe.

2023. márc. 18. 15:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%

Jogod van hozzá, hogy bosszantson, de szerintem a párodnak van igaza. Én egy kollégája nevét sem tudom a páromnak. Egy éve együtt élünk, szuper a kapcsolatunk. Egyszerűen nem releváns ez az infó. Az ebéd sem és a távoli rokon terhessége sem. Nem kerül szóba.

Az más, hogyha nem tudtok beszélgetni, mert mindig 1-2 szóval válaszol.

Egyébként mondd neki, hogy zavar a szűkszavúsága, illetve ne igen/nem kérdéseket tegyél fel, hanem kifejtőseket. Illetve kérheted, hogy meséljen mi volt itt-ott, ezzel-azzal.

2023. márc. 18. 15:28
 2/14 anonim ***** válasza:
68%
Én amióta itt olvastam, hogy párok mennyire titkolják a másik elől a telefon kódjukat, na azóta semmin nem csodálkozom.
2023. márc. 18. 15:29
 3/14 A kérdező kommentje:
1: Már ezt is mondtam neki, hogy ha haza jön valahonnan, csapatépítő vagy bármi ès megkérdezem, hogy milyen volt, ne csak annyi legyen a válasz, hogy jó volt. De neki a storyzgatás nem az erőssége..
2023. márc. 18. 15:32
 4/14 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem fogadd el, hogy ő ilyen. Nem tartha fontosnak ezeket a részleteket, nincs is a fejében. Más az igényeitek.

Bosszantani bosszanthat, de attól még nem fogja megváltoztatni az igényeit, mert ő nem sztorizgatós. Fogadd el, vagy keress mást.

2023. márc. 18. 15:52
 5/14 anonim ***** válasza:
70%
Az ilyen férfi bármit el tud titkolni a párja elől, mert hát ő nem az a sztorizgatós fajta,ezt jó ha tudod. Azért problémás ez, mert a kommunikáció az alapja a kapcsolatnak. Ha én semmit nem tudok arról, hogy a páromat milyen hatások érik, hogy érintik ezek, milyen élményei vannak, akkor nem is tudom őt megismerni. Nem szabad ennyire bezárkózni egy elvileg bizalmas kapcsolatban, mert ezeknek a kapcsolatoknak pont ez lenne a lényege, hogy itt aztán tényleg minden érzést megélhtesz, mindent elmondhatsz.
2023. márc. 18. 16:01
 6/14 anonim ***** válasza:
70%
Hát nekem nem lenne a párom ilyen pasas.
2023. márc. 18. 16:35
 7/14 anonim ***** válasza:
86%
Hát ő ilyen. Biztos van amiről szívesen mesél. Beszéltesd arról esetleg.
2023. márc. 18. 16:58
 8/14 anonim ***** válasza:
20%
Sok beszédnek sok az alja.
2023. márc. 18. 17:37
 9/14 anonim ***** válasza:
82%
Te ismered magad, csak tudod mennyire zavaró ez számodra, hogy a párod ennyire kizár az èletéből. Én a magam részéről nem lennék ilyen pasival.
2023. márc. 18. 20:59
 10/14 anonim ***** válasza:
49%

Ez valami borzasztó.

Mióta vagytok együtt?

Ennek nem sok jövője lesz így,mert kb nem fogod tudni,mikor hazudik,ha így titkol mindent.

Milyen kapcsolat,ahol nem lehet megnyílni?

2023. márc. 18. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!