Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan bosszant? Hogy rázzam le az idegesítő kérdezősködőket?
Barátnőmet 2 hete eljegyezte a barátja 3 év után, mert a csaj hónapok óta rágta a fülét, hogy jegyezze már el. Én 5 éve vagyok együtt a barátommal és mióta ők eljegyezték egymást folyamatosan olyan kérdéseket kapok, hogy "na és nálatok mikor lesz már eljegyzés" vagy "mikor lesz már esküvő".
Persze a körülményekről a nagy többség nem tud és mindenki el van tőlük ájulva, hogy ők mennyire szeretik egymást, ránk meg furcsán néznek, hogy mi az, hogy még 5 év után sincs semmi. Rettenetesen bosszant, hogy most őket ezért úgymond többe nézik.
Pedig mi nagyon szeretjük egymást, egyértelműen együtt tervezzük a jövőnket, de egyelőre nem állunk úgy anyagilag, hogy esküvőt szervezzünk, sőt egyetemi tanulmányaink miatt egyelőre az összeköltözés is várat magára. Bár ez utóbbi már remélhetőleg nem sokáig lesz így.
Különben sem gondolom, hogy 21 évesen el lennék késve. Jól érzem magam a kapcsolatomban, boldogok vagyunk, de bosszant, hogy piszkálnak.
Ne törődjetek velük. Kíváncsi lennék, mi lesz 10 év múlva a lánnyal, meg a kierőszakolt eljegyzéssel....
Úgy haladjatok, ahogy nektek kényelmes. Bátyámék 20! éve vannak együtt, 16 éves az unokahúgom és nem esküdtek meg. Nekik jó így és kész!
Biztos unatkozhatsz, ha már ilyenekre is ugrassz.
"ránk meg furcsán néznek, "
Ezt valószínűleg csak te látod így.
2.!
Én nem érzem magam kevesebbnek, nem gondolom, hogy egy kierőszakolt eljegyzés jobb lenne egy kiegyensúlyozott őszinte párkapcsolatnál. Csak furcsa ez az összehasonlítgatósdi.
Megértelek nekem nincs barátom és mindig azt kérdezik miért nincs. Régebben falra tudtam volna mászni de mostanában nem veszem fel sőt viccesen válaszolok.
A helyedbe azt mondanám nekik
" Ha fizeted az esküvőt jövőhét szombaton már megtartjuk"
Erre meg úgy se tudnak mit mondani.
Amúgy meg elég szomorú hogy a barátnőd ráerőltette magát a srácra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!