Mit Tegyek az idegesítő anyámmal? (Hosszú lesz)
menj el koleszba ha középsulis leszel és észreveszi talán kicsit magát hogy pont azt üldözi el akit szeretnie kellene:S
nekem hugom ilyen érdekesmód csak rendmániás (nem tisztaságmániás is mellette) sokszor ő is kiállhatatlan ez miatt:(
".Legutóbb egy koszos tányérért felpofozott "
Szerintem komoly idegi rendelleneségekkel is küzd, amint teheted lépj le ebből a közegből mert tönkre fog tenni hogy hiába próbálsz megfelelni...
A koli amit említett előző kommentelő jó ötlet szerintem is.
Hát, mondd hogy bent jobban tudnál tanulni, ott csak a tanulásra kell koncentrálnod...
Vagy menj másik suliba - látod hamarabb kellett volna kérdezni még jelentkezés előtt :)
De tényleg tenned kellene valamit, vidd el mamádat orvoshoz, idegbeteg és kényszeres is.
Beszélhetsz a tanárral is, az ilyen típusúak a külvilág felé tökéletesnek szeretnének látszani, ha már oda jársz az osztályfőnököddel beszélhetsz, egy kis kontroll alatt vissza fogja fogni magát.
édes jó apád ilyenkor merre jár?
vele nem tudnál kialakítani valami szívélyesebb viszonyt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!