Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogosan bosszant, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan bosszant, hogy a párom nem mond el nekem sok mindent?

Figyelt kérdés

A páromban nagyon zavar, hogy mindent harapófogóval kell belőle kihúzni. Haza jön a munkából, magától nem mesél semmit, ha megkérdezem, hogy ebédelt-e rávágja, hogy igen, de azt már nem mondja el, hogy mit ebédelt. Mint a gyerekek..

Amikor az unokatestvére az ötödik hónapban volt, akkor szólta el magát, amikor szóba került az unokatestvére, hogy babát vár.

Az egyik nap meg elkezdett mesélni az egyik kollégájával kapcsolatban egy sztoryt ès kérdeztem, hogy ki ez a kolléga, mert mèg nem hallottam róla, akkor derült ki, hogy már két hónapja ott dolgozik.

Ès amikor meg szembesítem vele, hogy nem is mondta még ezt nekem, akkor mindig az rá válasz, hogy, mert nem volt az eszébe.

2023. márc. 18. 15:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
81%

A kérdés alapján azt hittem, hogy ilyeneket nem mond el, mint pl. <szombaton nem érek rá, mert a barátaimmal találkozok> és mindezt közli péntek du. vagy valami fajsúlyos dologról hallgat. Erre ilyen apróságokon pörögsz, mint hogy mit evett ebédre meg hogy van egy új kollégája?

Nyilván azért nem beszél ilyenekről, mert huszadrangú infóknak tartja őket, minthogy azok is. Nem mindenki szeret a semmiről csevegni, vannak emberek, akik csak akkor beszélnek, ha van is mondanivalójuk.

Ha téged ez ennyire zavar, akkor jobb ha kilépsz a kapcsolatból, mert megváltoztatni tutira nem fogod.

2023. márc. 19. 00:05
 12/14 anonim ***** válasza:
81%
Én se értem. Az más, ha valakivel nem lehet beszélgetni, mert semmiről nincs véleménye, vagy annyira tájékozatlan. De mik ezek a példák? Tiszta pletyka éhség. Hát, bakker, vegyél egy Story magazint🤷🏼‍♀️ Az unokatesójához semmi közöd. Miért mondta volna? A kolléga ugyanez. Az ebéd meg?😂 Na, az a legviccesebb. Ha az érdekel, hogy mit ebédelt, azt kérdezd. Az ebédeltél -e kérdésre teljesen adekvát választ adott. Én elég beszédes nő vagyok, de erre nekem se jutna eszembe, hogy elmeséljem, krumplifőzeléket ettem fasírttal🤦🏽‍♀️ Őszintén, kit érdekel?
2023. márc. 19. 00:51
 13/14 anonim ***** válasza:
75%
A legtöbb embernek nem élete nagy élménye, hogy heti 40 órában dolgozni kell, és ha hazament, akkor nem akar továbbra is a munkahelyével foglalkozni. Én is utáltam gyerekként, hogy alig értem haza, jött a "hat órát ültél az iskolában, beszéljünk még róla fél délután" műsor. Az unokatesója terhességéről már furcsább, hogy nem szólt, de lehet, hogy csak nem állnak túl közel egymáshoz.
2023. márc. 28. 13:07
 14/14 anonim ***** válasza:
67%
Magaddal szúrsz ki, ha ezen bosszankodsz. Árt az egészségednek. Kérd meg, hogy meséljen arról, amiről szeretne + arról, ami téged érint/érdekel.
2023. márc. 28. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!