Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mit tennétek a helyemben , működni fog ez így hosszútávon?
Fiatal nő vagyok, 20s éveim elején és van egy 2 éves kapcsolatom egy idősebb férfival, közel 40 éves. Elvált. AZ ex nejével cuckold kapcsolatban éltek amit több évig folytattak. a házasságuk nem emiatt ért véget.
A párom sokat mesélt az itt megélt élményekről és rábeszélt hogy én is nyissak. Végül igent mondtam és most van egy szeretőnk, egy velem egykorú pasi. Minden nagyon jó, sőt tökéletes. Túl tökéletes is. Kicsit félek hogy a szeretőmhöz túl közel kerülök idővel és ez a kapcsolatunk kárára megy. MIt csinálnátok a helyemben? Fejezzem be időben vagy éljem meg a vágyaimat amíg fiatal vagyok?
Mert bakker azt írtad, hogy félsz, hogy kialakul valami a szerető iránt. Már alakul csak szólok, de nem azért mert olyan jóképű, jófej, vagy jó az ágyban hanem mert menekülni akarsz a cuckold kapcsolatból tudatalatt és a pszichéd úgy védekezik, hogy a szerető a menekülési pont. Egyáltalán nem akartál te cuckold kapcsolatban lenni, a párod miatt mentél bele és tessék ez a végeredménye.
Egyébként huszonévesen a 40-es férfi úgy rángat téged ahogyan akar és te hallgatsz rá mintha a lánya lennél a párja helyett.
Mindenesetre nem muszáj mindkettő faszit dobni, sőt biztos vagyok benne, hogy nem fogod, de majd amikor nem fog működni a kapcsolatod még jobban mint jelenleg annál inkább a szeretőbe fogsz kapaszkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!