Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt néhány hónapja, hogy véget ért egy kapcsolatom. Hogyan dolgozzam fel?Igazából csak szeretném kiadni magamból.
Egy hét éves kapcsolatom véget ért. A történet az volt, hogy velem egy másik hölgybarátom elkezdett flörtölni. Majd üzenetekkel bombázott. -hozzáteszem, gyerekes anyuka, férjnél- Állítása szerint otthon sok mindent nem kapott meg. Nekem ez tetszett, szimpatikus volt, szóltam beszéljük át. Volt asszonykám rájött, meglátta az üzeneteket, aztán választás elé állított, vagy ő vagy a másik csaj. Hozzáteszem nem történt semmi. Csak flört. Nem voltam hajlandó választani.
Szakítottunk, elköltözött, de tényleg én vagyok a hibás mindenért? Én szeretem a volt asszonyom, ő nem akarja helyrehozni, a gond ott kezdődik, hogy se gyerek, csak közös ház, ő nem hozta szóba soha a gyereket, csak szakítás után, hogy ő már szeretne amúgy... Már feladtam, csak szarul esik, hogy engem hoz ki 100%-ban, hibásnak.
A másik leányzó, bevallotta, hogy csak szeretethiányos volt, tetszett neki a figyelem. Szoktunk beszélgetni, de ő sem akar semmit.
Mostanában társkeresővel is próbálkozok, de úgy érzem, hogy ott méginkább nem fogok sikerrel járni. Szükségem van valakire hosszútávon, de manapság a nők kalandoznak inkább, sok nő megbízhatatlan.
"sok nő megbízhatatlan"
Te sem vagy jobb, mellesleg nem is tudod mit akarsz.
"Nem voltam hajlandó választani."
Párkapcsolatban élsz valakivel, lebuksz a párod előtt, nem akarsz "választani"...
Kidobnak, utána itt rinyálsz... Igazi "férfi" vagy, öcsém! 😂
1# ✔️
Ez van Kérdező mikor azt gondolod, na majd megmutatod, hogy jobbat találsz, és rájössz hogy NEM.
1#
"mellesleg nem is tudod mit akarsz." - de én tudom. ;)
"Párkapcsolatban élsz valakivel, lebuksz a párod előtt, nem akarsz "választani"..." - a kérdést sem érted te kétbites...
Jaja szerintem is az asszony a hibás, hogy nem engedi hogy szeretőd legyen. Meg a másik nő is szégyelje magát, hogy nem csalta meg a férjét veled!! Szégyen!!!!
El ne hidd
Szóval diplomás vagy és mégis így beszélsz a szakmunkás emberekről? Ez aztán intelligencia. A volt "asszonyka" amúgy "nagyon" intelligens kifejezés.
Arról ne is beszéljünk, hogy félrekúrtál volna, de végül két szék közül a padlón kötöttél ki. És szerinted a nők megbízhatatlanok.
Grat, pompás, nagyon okos, hűséges vagy....
Ja, mégse! 🫥
Mindenki előtt ott a lehetőség, senki nem gátol benne, hogy tanulj, művelődj. Te mutatod a műveletlenséged ilyen primitív demagóg válaszokkal. Ez nem lenézés, a tények magukért beszélnek.
"Grat, pompás, nagyon okos, hűséges vagy...." nem voltam hűséges, ezt elismerem annak, aki érintett volt.
"Ja, mégse! " -ez ilyen tizenévesek dumája... rossz oldalra írtam ki.
Ha x nem akar valamit, miért csodálkozik, ha y a z-hez megy? Nincs egyezés, segítsek összekötni a pontokat. :) A szalag mellett lesz időd gondolkodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!