Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt néhány hónapja, hogy véget ért egy kapcsolatom. Hogyan dolgozzam fel?Igazából csak szeretném kiadni magamból.
Egy hét éves kapcsolatom véget ért. A történet az volt, hogy velem egy másik hölgybarátom elkezdett flörtölni. Majd üzenetekkel bombázott. -hozzáteszem, gyerekes anyuka, férjnél- Állítása szerint otthon sok mindent nem kapott meg. Nekem ez tetszett, szimpatikus volt, szóltam beszéljük át. Volt asszonykám rájött, meglátta az üzeneteket, aztán választás elé állított, vagy ő vagy a másik csaj. Hozzáteszem nem történt semmi. Csak flört. Nem voltam hajlandó választani.
Szakítottunk, elköltözött, de tényleg én vagyok a hibás mindenért? Én szeretem a volt asszonyom, ő nem akarja helyrehozni, a gond ott kezdődik, hogy se gyerek, csak közös ház, ő nem hozta szóba soha a gyereket, csak szakítás után, hogy ő már szeretne amúgy... Már feladtam, csak szarul esik, hogy engem hoz ki 100%-ban, hibásnak.
A másik leányzó, bevallotta, hogy csak szeretethiányos volt, tetszett neki a figyelem. Szoktunk beszélgetni, de ő sem akar semmit.
Mostanában társkeresővel is próbálkozok, de úgy érzem, hogy ott méginkább nem fogok sikerrel járni. Szükségem van valakire hosszútávon, de manapság a nők kalandoznak inkább, sok nő megbízhatatlan.
Troll kérdés szerintem, mégis ki állna össze egy ilyen világi suttyóval? Pláne még közös lakást is venni vele, hagyjuk már... 😂
Maximum az online flört igaz az egészből, azon kívül semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!