Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mindig van jele ha a párunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig van jele ha a párunk szeretőt tart hosszútávon?

Figyelt kérdés
Itt nem az üzenetekre vagy konkrét lebukásra gondolok , inkább viselkedése változás érdekelne
szept. 12. 12:36
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem minden esetben. Az már más kérdés, hogy viselkedés változás nem csak ez miatt lehet.
szept. 12. 12:38
 2/8 anonim ***** válasza:
42%

Biztos van.

De felőlem tarthatna szeretőt, ha fizetne nekem kárpótlást.

Pénzzel mindent meg lehet venni, még a türelmem is.

szept. 12. 12:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Természetesen van. Hosszú távon persze, hogy van jele.. Egyszeri megcsalást el lehet tussolni, 1-2 órára "eltűnsz" azt ki lehet magyarázni. De hosszútávon rendszeresen találkoznia kell a szeretővel, egyeztetni, írni, hívni... és ezek nem egyszeri esetek hanem rendszeres.. Vagyis idő kell hozzá, hely kell hozzá.. Vagyis rendszeresen nincsen otthon bizonyos időben, valamilyen szinten pénzbe is kerül, egy - egy ajándék, szállodai szoba, karácsony stb...szóval tuti biztos vannak jelek, más kérdés, hogy ezt a másik észre e tutja venni. Van akit könnyű megvezetni van aki rájön. Mert a hosszútávú szerető tartás az orrod előtt játszódik, csak észre kell venni.
szept. 12. 13:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem egyszerű szeretőt találni. Tinderen bárkinek írom hogy nem egyedül élek minimum eltűnnek. Sokan mindennek elhordanak hogy mit képzelek.
szept. 12. 14:32
 5/8 anonim ***** válasza:
40%
Nem mindig. A férjem sose jött volna rá, ha én nem mondom meg, mert válni akartam.
szept. 12. 16:14
 6/8 anonim ***** válasza:
29%

2 eves szeretoi viszonyba vagyok. A feleseg tudomasunk szerint nem jott ra. Munka idoben beszelunk es akkor talalkozunk mikor a feleseg melozik. Titkos csevegot hasznalunk es toroljuk a beszelgetest. Ertesitesek hang lenemitva vagy kikapcsolva. Otthon ugy viselkedik ahogy kell szal eselytelen h rajojjon a no.

Volt kapcsolatomba engem csaltak, en sem jottem ra. Szinten munkaidobe talalkoztak, es mint kiderult alfacebookon beszelgettek. Akkori parommal kulon muszakban dolgoztam szoval meg en meloztam eltudta intezni a dolgokat

szept. 12. 18:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Jele egészen biztosan van, de ezt észrevenni nem feltétlen fogja a másik. Főleg ha már olyan viszonyban van a pár, hogy egyébként sz@rnak egymásra.
szept. 13. 07:24
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az nem jön rá akit nem érdekel,hogy a párjával mi van.

Viselkedésből rögtön le lehet szűrni.Nincs olyan,hogy nem veszi észre, az ösztönös viselkedést nem lehet elrejteni.Pl.nem komunikál,folyton a semmibe bambul,szomorú fejet vág,zsebredugott kéz, ez akkor,ha valamit titkol,hirtelen a semmiből rádripakodik mondva csinált dolgokkal,ami azelőtt nem volt ilyenkor nagyon jó a szeretővel és keresi az okokat te miért nem vagy jó vagy kitalál neked egyet.Túl kedves már olyan negédes és kapsz valami kis ajit a semmiből vagy valami olyan dolgot,ami eddig eszébe se jutott volna ez a bűntudat.Nem marad ölelkezve veled,ha együtt voltatok rögtön rohan tussolni stb.

Szóval aki kicsit is figyel és mondjuk több éve együtt van a párjával az egyből levágja csak vagy szereti annyira,hogy inkább tűr csendben vagy tojik rá.

szept. 20. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!