Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Anyámnak szeretője van, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyámnak szeretője van, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már én is felnőtt vagyok (22), anyámék pedig idén 30 éves házasok. Pár hete heti 1-2 alkalommal eljárkál anyám a “barátnőivel”, viszont a mai napon a dolgai között kerestem valamit és megtaláltam egy rózsafejet amit a napokban kaphatott, persze nem apámtól. Őszinte leszek voltam már hűtlen egyszer az életemben de valahogy ezt édesanyámból nem néztem volna ki, mélyen érintett a dolog pedig tudom hogy apám egy szar alak. Haragszok is rá amiért görcsösen együtt maradtak mindig, pedig ez mérgező volt ránk nézve is. Mit tennétek? Számon kérjem anyámat vagy éljek tovább mintha semmiről sem tudnék? Apámnak semmiképp sem mondom el. A testvéremmel nem tudom megbeszéljem-e, ő nálam is idősebb.
tegnap 21:04
1 2
 1/14 anonim válasza:
84%
Ha valóban felnőtt vagy, akkor maradj csendben!
tegnap 21:07
 2/14 anonim ***** válasza:
37%
Anyuddal beszeld meg ne a tesoddal. Azt fogja mondani hogy semmi kozod hozza, +hogy apaddal nem jo, sem szexben sem kalcsolat teren.
tegnap 21:08
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Hátha apádnak semmiképp sem mondanád el akkor mit akarsz anyádnak beleugatni az életébe?
tegnap 21:09
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
Semmit ne csinálj, főleg egy nyamvadt rózsafejre alapozva. Ugyanis az nem jelenti azt, hogy szeretője van.
tegnap 21:11
 5/14 anonim ***** válasza:
56%
Hadd dugjon már pár jót szerencsétlen,apáddal már azt se tudja mikor volt utóljára orgazmusa.
tegnap 21:11
 6/14 kis kolbász ***** válasza:
88%
Az ilyen ügyekből jobb kimaradni.
tegnap 21:14
 7/14 anonim ***** válasza:
90%
Jobb kimaradni. Különben meg ha mostanság feltűnően jobb passzban van, akkor nem sajnálnám tőle a boldogságot, eleget szenvedett már.
tegnap 21:18
 8/14 anonim ***** válasza:
88%

10 éves voltam, mikor beköttettük az internetet. Nagy dolog volt a chatelés, apukám MSN-en beszélt nőkkel, 10 évesen nem fogtam fel miért teszi. Majd egyszer csak az egyik chat partnere elkezdett velem beszélgetni… én lelkes kislányként válaszoltam.

Kb 23-24 lehettem (pár éve), amikor megtaláltam ezeket a “naplózott beszélgetéseket”. Mire leesett, hogy apukám ismerkedett anyukám mellett, és a nő aki rám írt, próbálkozott velem jóban lenni mert apám beadta ha elválnak, akkor ugye vagyok én. És a nő odáig volt hogy én tüneményes vagyok és majd együtt fognak nevelni.

Sokkot kaptam, így ennyi évesen. Ugyanis a szüleim között mindig minden a legnagyobb rendben volt.

Majd idén átéltem életem legnagyobb törését - megcsaltak. Anyukám feljött beszélgetni velem és elmesélte fiatal korában apukám hányszor megcsalta. Visszafogadta miattunk, de sajnos kiszeretett belőle.

Bennem is megtört akkor valami. Nagyon elmondtam volna az MSN-es dolgot neki, de nem akartam kicsit se több fájdalmat okozni benne.

Szóval mindezek után én a helyedben nem szólnék a megcsalásról. Inkább beszélj anyuddal ha bánt, de ne folyj bele jobban pl apudnak semmiképp se szólj.

Sajnálom, nagyon rossz ilyet megtudni.

tegnap 21:25
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne csinálj semmit. Miért kéne tenned bármit is?
tegnap 21:36
 10/14 anonim ***** válasza:
Hallgatni arany! Legfeljebb anyádnak szólj, hogy legyen óvatosabb.
tegnap 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!