Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyámnak szeretője van, mit tegyek?
10 éves voltam, mikor beköttettük az internetet. Nagy dolog volt a chatelés, apukám MSN-en beszélt nőkkel, 10 évesen nem fogtam fel miért teszi. Majd egyszer csak az egyik chat partnere elkezdett velem beszélgetni… én lelkes kislányként válaszoltam.
Kb 23-24 lehettem (pár éve), amikor megtaláltam ezeket a “naplózott beszélgetéseket”. Mire leesett, hogy apukám ismerkedett anyukám mellett, és a nő aki rám írt, próbálkozott velem jóban lenni mert apám beadta ha elválnak, akkor ugye vagyok én. És a nő odáig volt hogy én tüneményes vagyok és majd együtt fognak nevelni.
Sokkot kaptam, így ennyi évesen. Ugyanis a szüleim között mindig minden a legnagyobb rendben volt.
Majd idén átéltem életem legnagyobb törését - megcsaltak. Anyukám feljött beszélgetni velem és elmesélte fiatal korában apukám hányszor megcsalta. Visszafogadta miattunk, de sajnos kiszeretett belőle.
Bennem is megtört akkor valami. Nagyon elmondtam volna az MSN-es dolgot neki, de nem akartam kicsit se több fájdalmat okozni benne.
Szóval mindezek után én a helyedben nem szólnék a megcsalásról. Inkább beszélj anyuddal ha bánt, de ne folyj bele jobban pl apudnak semmiképp se szólj.
Sajnálom, nagyon rossz ilyet megtudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!