Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Apámnak szeretője van, Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apámnak szeretője van, Mit tegyek, szóljak róla anyámnak?

Figyelt kérdés

2014. márc. 9. 16:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
45%
Inkabb ne szolj bele a szuleid ugyebe, abbol sosm jo sul ki.
2014. márc. 9. 16:36
 2/16 anonim ***** válasza:
40%
Ne. Ezt a kerdest mar vagy ezerszer feltettek. Nem a te dolgod. Csak rajuk tartozik, senki masra.
2014. márc. 9. 16:37
 3/16 anonim válasza:
78%
Szerintem még ne..Győződj meg arról, hogy amit gondolsz, igaz-e biztosan..Vagy szólj apukádnak, hogy tudsz Róla, és beszéljétek meg..
2014. márc. 9. 16:37
 4/16 anonim válasza:
39%
Ne szólj. Csak rontanál a helyzeten hidd el.
2014. márc. 9. 16:39
 5/16 anonim ***** válasza:
49%
Szolj apukadnak, hogy tudsz rola, hatha osszeszarja magat... Anyudnak ne! Aztt egy no erzi ha a kapcsolataba belep egy harmadik is!
 6/16 anonim ***** válasza:
65%

Ebben a kérdésben nem tudsz helyesen dönteni. Mi sem. Nem tudhatod, mi áll a háttérben. "Egy házasság két színtéren játszódik. Egy nappalin, amit mindenki láthat, és egy éjszakain, ami csak a két emberre tartozik." (Ezt valakitől olvastam, nem az én szövegem. De igaz.) Amíg ezekbe nem látsz bele, csak azt látod, hogy az egyik fél csalja a másikat.

Ha rám hallgatsz, hallgatsz.

7/16 anonim ***** válasza:
53%

Én ilyen helyzetben először édesapámmal beszélnék és ultimátumot adnék, hogy mondjuk kap 2 hetet hogy elmondja az édesanyámnak, különben én állok elé. Azt hiszem ez a legkorrektebb mindkét féllel szemben.

Az hülyeség, hogy nincs beleszólási jogod. Már hogyne volna.

2014. márc. 9. 16:41
 8/16 anonim ***** válasza:
72%

Az első 3 gondolom férfi.

Mindenképpen szólj anyukádnak, de legyen bizonyítékod, mert nehezen hiszik el az ilyesmit a nők.

Gondolj arra, hogy ha téged csalna meg a párod azt szeretnéd, hogy szóljon aki tudja, vagy csináljon úgy, mintha minden rendben lenne?

Másrészről meg gondolom nem akarod, hogy anyukádnak bármilyen betegséget hazavigyen apukád.

2014. márc. 9. 16:41
 9/16 anonim ***** válasza:
45%
Ja, utolso.... Errol eszembe jut egy nagyon kozeli ismerosom tortenete.... Egy jobaratja puszta joszandekbol felvilagositotta rola, hogy a ferjenek szeretoje van. Asszonyka sirva vallotta be, hogy tud rola, tobb eve tart a viszony, de neki igy megvan mindene, a ferfi gondoskodik a csaladrol, jo apa - nelkule mehetne a hid ala. Igy elnezi neki a hutlenseget. Soha tobbet nem allt szoba a joakaroval....
2014. márc. 9. 16:42
 10/16 anonim ***** válasza:
53%
Tevedsz. No vagyok, a masodik valaszolo voltam es a 9. valasz is az enyem.
2014. márc. 9. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!