Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyámnak szeretője van, vagy...

Anyámnak szeretője van, vagy mi lehet vele?

Figyelt kérdés

Nagyon elhanyagolja az itthoni dolgokat. Például kb 3 hete nem is vasalt, a ruhákat is én mostam ki. Nem engedi, hogy kivasaljam, eldugta valahova a vasalót, szóval esélytelen... Szerinte minden ruhát kiégetnék (nagyon butának és bénának tart, pedig nem vagyok az).

A mosatlan tányérokat, evőeszközöket visszarakja a tisztákhoz. Elmosogatnék én szívesen, de néha rájön az 5 perc és elmossa utánam, merthogy én úgyis bénán csináltam, pedig nem!! :( Szóval ez kétesélyes, vagy elmosogatok és tiszta lesz, békén hagyja, vagy mint egy őrült üvöltözik velem, csapkod mindent és elmosogatja utánam.

Ez csak pár példa volt a sok közül, azért gyanakodok szeretőre, mert van, hogy eltűnik 1-1 napra, mint például tegnap. Elment reggel és este jött haza. Senkinek nem szólt, senki sem tudta, hogy hol van.

Ne értsétek félre, én nagyon szívesen takarítok, főzök, mosok, de vannak ezek a kitörései, minthogy eldugja a vasalót (egy pólóm sincs kivasalva jelenleg, nem tudtam diákmelóra menni, mert nincs mibe!!), meg dühöngve elmosogat utánam..

És tényleg nem vagyok béna, a páromnál is olyan szépen kitakarítok, ez nálam kikapcsolódás..

2013. júl. 19. 13:40
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:

Gondolom azért tart ennyire bénának, mert kisebb koromban is szívesen segítettem volna, de hát nem tudtam tökéletesen csinálni..

És azt kihagytam, hogy eddig szó szerint tisztaságmániás volt! Napi 2x porszívózott, pedig semmi kosz nem volt, minden csillogott szinte.. Túl nagy a váltás..

2013. júl. 19. 13:41
 2/19 anonim ***** válasza:
Szia, én ezek alapján depresszió tüneteit ismerem fel, anyuval nálunk ugyanez volt, mígnem az orvos is megállapította, de mostmár jobban van, mert gyógyszert szed :). Ugyanezek a dolgok voltak nálunk is!
2013. júl. 19. 13:45
 3/19 A kérdező kommentje:

Őt sehogy se lehet orvoshoz vinni, állítólag tb-je sincs (nem dolgozik, ő meg nem fizeti magának). Mártírkodik, hogy ez fáj, az fáj, már 5 hete folyton menstruál, de nem megy orvoshoz.

Én kb 6 éve ezt hallgatom, már elég sok...

2013. júl. 19. 13:46
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves anyukád? Nem klimaxol?
2013. júl. 19. 13:48
 5/19 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, nem nagyon beszélünk. Vagyis hát annyit beszélünk, hogy leszid valami nem is létező dolog miatt, vagy panaszkodik.
2013. júl. 19. 13:49
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Nincs itt semmiféle szerető, egyszerűen besokallt, azért tűnik el! Depresszióra tippelek én is, az én anyám is ilyen volt... egy a fontos: ne hagyd hogy aláássa az önbizalmad mert azt nagyon nehéz visszaállítani!
2013. júl. 19. 13:50
 7/19 A kérdező kommentje:

De van, hogy éjjel 2-3-ig chatelget valami pasival. Meg volt már, hogy beadott nekünk egy kamu, átlátszó dumát, hogy hova megy. Akkor is pasihoz ment.

Nagyon béna duma volt, nem szeretném leírni, nehogy valaki rám ismerjen.

2013. júl. 19. 13:51
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Öt hete menstruál?! Atya ég! Nagy baj van odabent. Sürgősen vidd, vagy vitesd el orvoshoz!
2013. júl. 19. 13:52
 9/19 A kérdező kommentje:

Bsszus, nem tudom felkapni és elvinni a karomba az orvoshoz. Felnőtt nő, én már könyörögtem is, ennél többet nem tudok tenni... ha neki jó ez a mártírkodás, akkor talán majd észbe kap..

Tudom, ez így nagyon csúnyán hangzik egy gyerektől, de évek óta napi szinten hallgatom ezeket

2013. júl. 19. 13:53
 10/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is depresszió vagy valami hasonló dolog. :/
2013. júl. 19. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!