Anyámnak szeretője van, vagy mi lehet vele?
Nagyon elhanyagolja az itthoni dolgokat. Például kb 3 hete nem is vasalt, a ruhákat is én mostam ki. Nem engedi, hogy kivasaljam, eldugta valahova a vasalót, szóval esélytelen... Szerinte minden ruhát kiégetnék (nagyon butának és bénának tart, pedig nem vagyok az).
A mosatlan tányérokat, evőeszközöket visszarakja a tisztákhoz. Elmosogatnék én szívesen, de néha rájön az 5 perc és elmossa utánam, merthogy én úgyis bénán csináltam, pedig nem!! :( Szóval ez kétesélyes, vagy elmosogatok és tiszta lesz, békén hagyja, vagy mint egy őrült üvöltözik velem, csapkod mindent és elmosogatja utánam.
Ez csak pár példa volt a sok közül, azért gyanakodok szeretőre, mert van, hogy eltűnik 1-1 napra, mint például tegnap. Elment reggel és este jött haza. Senkinek nem szólt, senki sem tudta, hogy hol van.
Ne értsétek félre, én nagyon szívesen takarítok, főzök, mosok, de vannak ezek a kitörései, minthogy eldugja a vasalót (egy pólóm sincs kivasalva jelenleg, nem tudtam diákmelóra menni, mert nincs mibe!!), meg dühöngve elmosogat utánam..
És tényleg nem vagyok béna, a páromnál is olyan szépen kitakarítok, ez nálam kikapcsolódás..
Lehet, hogy jár kezelésre, orvoshoz, azért tűnik el 1-1 napra, csak nektek nem akarja elmondani.
Veletek él az apukátok? Mert ha nem, akkor nem gond, hogy szeretője van. Neki is szüksége van társra.
Nézd, nem ismerem pontosan a helyzetet, lehet depresszió, kapuzárási pánik, klimax, sok dolog..
Én inkább gyakorlati tanácsokat adnék. Szóval ha nem enged vasalni, akkor a vizes ruhákat vállfán felakasztva szárítsd meg és úgy nem lesznek olyan gyűröttek. A tányérokat hagyd békén, ha így kiborul tőle, max. akkor csináld meg, ha nincs otthon, egyébként meg próbáld a legkevesebbet összekoszolni.
Próbáltál már vele beszélni ezekről?
szerintem is megkéne nézetni orvossal
az se egészséges hogy 5 hete menstruál
Az utcánkban anno meghalt egy nő, mert ő is sokáig vérzett és nem ment dokihoz. Most ezt nem azért írtam le, hogy majrénepperkedjek, csak valamit tenned kell, mert nagy baj lehet a nagy vérveszteség miatt.
Egyébként szerintem nem pasizik, csak klimaxol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!