Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apámnak szeretője van, Mit tegyek, szóljak róla anyámnak?
A megcsalás az megcsalás. Rendes nő ilyenkor kidobja a párját, férjét.
Azért legyen már bennünk annyi, hogy nem nézünk el ilyesmit egy férfinak.
Szólj csak anyukádnak, jót teszel vele.
Soha nem valaszolok privat uzenetre, Reni
"Nagyon szomorú amit írsz (már ha tényleg nő vagy).
Ha engem megcsalna a párom úgy repülne, hogy a lába nem érné a földet.
Vannak nők akiknek van még tartásuk és nem érik be azzal, ha néha napján a férjük megtörli bennük a lábát.
De ezek szerint te is csak olyan nő vagy aki élvezi ha megalázzák a férfiak. Sok ilyen van, de ezt tartsd meg magadnak, ne hülyítsd ezzel a fiatalokat.
Reni"
Eloszor is engem nem csaltak meg, a tortenet a baratnomrol szolt... En voltam az, aki felvilagositotta - azota nem beszelunk. En nem vagyok a megalazkodas hive, de ez az eset megtanitott arra, hogy nem utom az orrom olyanba, amihez nincs kozom. Marpedig a szuleim\baratom\szomszed\akarki maganelete NEM tartozik senki masra rajtuk kivul.
Kedves utolso, edesanyad nem tanitotta meg, hogy nem kivanunk rosszat masnak, plane enm egy idegennek, aki egy rossz szot nem szolt hozzad?
Bunko paraszt.
Ne...az édesapáddal beszélj, hogy tegye meg ő.. Ha nem akkpr mondd el.
Igazából a szüleid kapcsoata nem a te dolgod, igazuk van azoknak akik ezt mondják, de ha anyukad megtudja, hogy te tudtad és szemethúnytála. Becsapása felett,akkor azt sosem fogja egbocsájtani..
(Tapasztalat:( )
Ha apukád nem fejezi ve, vagy mondja el anyukádnak a dolgokat csak akkor beszelj te vele..
Vagy ami nem túl egyenes dog, rendezd gy, hogy magától rajójjön, vagy ültesd el a bogarat a fülébe valahogyan..
Viszont szerintem celravezetőbb egyenesnek lenni, és az édesapádnak megoldania. Ahelyzetet, vagyis őt szembesíteni elsőre
Ha tényleg biztos vagy benne akkor apukáddal beszélj... ahogy elöttem jòpáran írták...
Vélemênyem szerint a gyerekeknek valamilyen szinten van köze a szülök dolgához.... de persze okosabb nem egyböl anyukádnak szólni....
Ez meg csak annak aki a másiknak rosszat kívánt:
Mindenkinek van egy véleménye, azért mert ö nem úgy gondolta ahogy Te és ö mást tapasztalt ezért mêg nem kell ilyet írni... Föleg nem egy idegennek.... még ellenségemnek TALÁN, de egy idegennek vagy jót vagy ink ne irtál volna semmit....egyszer lehet hogy ami rosszat Te kívánsz másnak az vissza száll Rád...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!