Anyámnak szeretője van, mit csináljak?
Tudtam, hogy a férjével nincsenek meg jól, évek óta külön alvás, külön nyaralások stb. De ha kérdeztem, miért nem válnak el, annyit mondott rá, hogy mással sem lenne jobb, meg hogy 40 felett már nem kezd új életet az ember... Valamint, szerintem az is benne volt abban, hogy nem akart válni, hogy pénzügyileg a mérleg kb 30-70, a férje javára.
Aztán még karácsony után észrevettem, hogy folyton smsezik, úgy, hogy anyukám totál technikai analfabéta, sosem használja a telefonját, max. ha hív valakit/őt hívják. Akkor meg nonstop csilingelt az sms hang, mosolygott a telefonon, aztán februárban kinyögte, hogy megismerkedett valakivel és aaaannyira szereti, nála jobb emberrel még nem találkozott stbstb. És hogy nekem is szeretné bemutatni.
Én már ezt akkor sem akartam, egyszerűen kellemetlennek éreztem az egészet, hogy találkozunk, aztán a nevelőapámmal jópofizok itthon. Neki is elmondtam, ő ezen megsértődött, hogy mekkora egy szemét gyerek vagyok, miért nem vagyok képes találkozni, bemutatkozni. Aztán ezt tavasszal kierőszakolta, mióta megvolt a bemutatás, én vagyok az alibije.
Jön velem Pestre vásárolni, mondjam ezt a férjének, ha kérdezné. Velem utazik el nyaralni, figyeljek már arra, hogy abban az egy hétben ne rakjak Instagramra semmit, ne menjek apától/mamáéktól sehová, nehogy feltűnjön valakinek. Meg hülyébbnél hülyébb szituk...
Most szabadságon van, meg nyáron amúgy is kevesebbet dolgozik. Konkrétan megfőzi az ebédet, pakol belőle a pasinak is, aztán ő estig haza sem jön (a férje meg engem kérdezget, hogy amúgy anya hová ment, mikor jön haza?). Hív engem is, de hogy őszinte legyek, nincs kedvem ott bámulni az enyelgést, meg ne az legyen már a nyári programom, hogy egy idegen lakásában ülök a 37 fokban fent...
Itt volt a nyár, tökre vártam, hogy programozzunk együtt, menjünk erre-arra, de semmi. Mert, hogy ő ott érzi jól magát. Vagy ha valamire igent is mond, rögtön mondja, hogy de jön a pasi is velünk, hívja őt is. Én meg baromira nem vele akarok közös programot... Elmentünk egyszer a medveparkba, most nyáron, így hárman. Nekem tök ciki volt az egész, mert ők ketten, mint valami szerelmes kamaszos, nyalták egymást mindenki előtt, anyám konkrétan vezetés közben is csimpaszkodott a pasiba, úgy vezetett, hogy anyám ölelte a karját, a feje a vállán, a pasi feje meg anyám fején. Én meg ültem hátul, mint a felesleges harmadik egy randin. Meg na, oké, 100 kilométerrel arrébb voltunk itthonról, de sosem tudni, éppen ki van még ott, ki lát meg és amíg anyám szerelmesen smárolt mindenki előtt, én néztem jobbra, balra, hogy ugye nincs ott ismerős?
És tényleg az is rosszul esik, hogy ilyen helyzetekbe kényszerít, valamint, hogy mióta a pasi az életében van, minden más megszűnt létezni.
Azt mondja, válni akar, csak még gyűjt egy kis pénzt, hogy legyen tartaléka, de szerintem neki ez így pont jó, hogy itthon van a bank úgymond, mellette meg élheti az életét... Elhiszem, hogy a férje sem szent, sőt, tudom, milyen, nem egyszerű eset. De úgy gondolom, hogy tisztább lenne lezárni vele a kapcsolatot, és utána sülve-főve együtt lenni valaki mással.
17/L
De, az enyém is, hiszen bele vagyok rángatva, rám van parancsolva, hogy ha éppen apánál alszom, akkor ne menjek onnan sehová, nehogy valaki lásson. Vagy most is múlt hétvégén elment a pasival wellnessezni, engem meg megkért, hogy addig legyek mamáéknál és "ne nagyon mutatkozzak", mert a nevelőapám úgy tudta, velem ment.
Vagy lesz most a szülinapja, kitaláltam, hogy tőlem egy bécsi múzeumlátogatást kapna, meg akkor már megállunk Parndorfban is, egy ilyen csajos hosszúhétvégét csinálunk. De a jegyet időpontra lehetett választani, tehát nap, óra, ezért előre mondtam neki, hogy nehogy az legyen, nem ér rá. Mondta, hogy nagyon örül, jól is hangzik, de hogy baj lenne, ha azt a hétvégét inkább a pasival töltené? A jegyeket ettől függetlenül vegyem meg, hogy a férje lássa, azt kapta és velem lesz akkor...
Meg mint írtam, velem azóta egyáltalán nem tölt időt, nem foglalkozik velem.
Csináld úgy ahogyan jónak látod, aztán viseld a következményét!
(hogy az anyádnak a kapcsolatosát tönkrebarmolod, elveszed a boldogságát, magadra haragítod az anyádat/ apádat, szeretőjét)
17 évesen a felnőttek dolgába beleütni az érettlen fejedet, hát nem sok észre vall. Legalább valamit tanulsz belőle, bár simán lehet, hogy olyan sötét vagy, hogy fel sem fogod fogni mindennek a következményét.
Mivel 17 éves vagy azért még a saját tetteidért nem te vagy a felelős hanem a szüleid, csinálj meg minden hülyeséget legalább később már nem követed el újra meg újra, bár erre nagyon kicsi az esély az esetedben...
Ja, sötét vagyok, de arra tökéletesen megfelelek ugye, hogy falazzak neki, a szabadidőmben, hétvégéken ki se mozduljak apától, mert jaj nehogy lássanak ismerősök, esetleg anya férje és lebukjon...
Szedjél Valeriánát, mert nagyon sok benned a feszkó.
Nyaralás, vásárlás, Parndorf, wellness, Instagram, csajos hétvége, medvepark
Ezek feltétlenül fontosak, hogy a regény teljes legyen.
Nem tudsz apádhoz költözni? Vagy bárki máshoz?
Én megmondanám anyámnak, hogy szülinapjára ugyan tőlem semmit nem kap, és ne is használjon többé alibiként, mert le tudnám hányni, és ha még egyszer rám hivatkozik, el fogom mondani.
Akkor megyek apához, amikor akarok, tehát nincs így megszabva, hogy havonta két hétvége, órára pontosan. De itt is van életem, itt vannak a cicáim, innen közelebb van a gimim, meg anya korábban nem viselkedett így...
8-as, neked mi a fene bajod van?
Igen, nyáron az emberek nyaralni járnak. Igen, ha megyünk Ausztriában, megállunk Parndorfban, ami egy outlet, tehát vásárolunk. Wellness, ezzel nem tudom, mi a problémád, rengetegen járnak, konkrétan nyáron tele van mind.
Instagram, komoly?:D Bele kell kötni abba, hogy egy kamaszlány instázik?
Csajos hétvége... Nincs életed, ugye? Azért ilyen hihetetlen, hogy néha jó egy kis anya-lánya kikapcsolódás?
Medvepark. Azta, földhöz ne csapjon minket a 2ezer forintos belépődíj! Hát milyen hihetetlen dolog, hogy elmentünk oda, senki soha be nem tette még a lábát.
Állj már le, légyszi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!