Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Arra a döntésre jutottam hogy...

Arra a döntésre jutottam hogy elmegyek otthonról, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Apámmal és anyámmal élek, 20-éves fiú vagyok. Nagyon rossz gyerekkorom volt ha mondhatom így, mert apámék állandóan veszekedtek, meg verekedtek is apám alkoholizmusa miatt. Emiatt nem tudtam tanulni a suliba, mert mindig gyomor idegem volt, tudván azt, hogy miután haza megyek suliból megint a veszekedésre megyek haza. Akkoriban apámnak volt két ittas vezetése, ami miatt le csukták pár évre. Le töltötte a büntetését, és egy éve itthon van. A rengeteg félelem amit át éltem gyerekkoromban, ahhoz vezetett hogy pánikbeteg lettem, és eléggé nagy mértékben elkezdtem inni, hogy ne érezzem ezt a fránya betegséget.

Apám mindig hibáztat, hogy állandóan idegelem őket azzal hogy piálok, és sokszor azzal a jelzővel illet, hogy gyáva vagyok azért bújok az alkohol mögé, és hogy nem merek ki állni magamért, ő igazából ezt gondolja rólam. Kaptam emiatt pár pofont tőle, és bocsánatot sem kért, csak utánna el kezdett szimpatizálni velem. El menjek otthonról, vagy mit csináljak?, mert nagyon tanácstalan vagyok. Válaszokat köszönöm

ma 14:10
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
El is kéne menni, meg le is kéne tenni. AA t tudom ajánlani, nemcsak magad miatt, van csoportjuk alkoholisták felőtt gyermekeinek. Ott olyanokkal találkozhatsz akik ugyanezen mentek át, és esetleg sok jó tippjük lehet még.
ma 14:14
 2/4 anonim ***** válasza:
44%
Okosabban csináld, mint nálunk tegnap reggel egy kislány, aki az ablakon akart lelépni, de lezuhant...
ma 14:48
 3/4 anonim ***** válasza:
86%
Vicces hogy pont apukád mondj ezt neked... ő mit csinált/ csinál ha nem piál. Persze hogy menj el otthonról.
ma 15:09
 4/4 anonim ***** válasza:
81%
Persze, hogy menjél, nem kérdés.
ma 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!